...mutta se on loppu nyt!

Emäntä käväisi lauantaina Gamin kanssa Varkauden agilitykisoissa. Josko se nyt kuitenkin liikkuisi, kun kerran treeneissä liikkuu? Tarjolla kolme kisaa... (ja Gamin viimeaikainen ohjaaja itse aivan toisella puolen Suomea)

Jep, jep... eka kisa: heti toisen esteen kohdalla tultiin yksinkertaisesti radalta pois, kun ukko ei yksinkertaisesti liikkunut mihinkään! Kävellen hyppäsi ekan esteen ja jatkoi samaa mallia eteenpäin. Toista estettä ei edes hypännyt, joten käveltiin samointein radalta kehänauhojen alta pois. V*TTU! Ei voi ihminen olla enempää pettynyt koiraansa, kuin mitä nyt on! Sitä kuvitteli saavansa kunnon harrastuskoiran, mutta... No, okei. Onhan tuo harrastuskoira, mutta siihen se sitten jääkin. Kisakoiraksi siitä ei emännälle ole, ei sitten millään, vaikka sellaista loppupeleissä emäntä itselleen toivoi. Kyllä muiden kanssa passaa siellä radalla edes jollain tapaa liikkua. Voi että, kun ymmärtäisi mitä tuon koiran päänupissa liikkuu, vai liikkuuko siellä yleensä mitään??? Ilmeisesti se nyt päättää yhdistää ne vuoden takaiset selkäkipunsa emäntään ja kisakenttään ja siten jättää toimimatta siellä. Kiva, kun on koira, jolla on korkea kipukynnys... Ei voi tietää milloin sillä on mikäkin paikka kipeä... (tästä esimerkkinä se, että ampiainen pisti Gamia ikeneen pentuna, eikä koira ollut moksiskaan. Ei mitään älähdystä tms kuulunut, vain kuola alkoi valumaan suusta, kun piikki törötti ikenessä...)

Jatkossa emäntä keskittyy vain Kuuraan (Kiitos Reetalle siitä mahdollisuudesta!) ja mahdollisesti käy vain treenaamassa Gamin kanssa -jos viitsii... Tiedä sitten siitä, että onko siitäkään mitään apua tulevaisuutta ja emännän kanssa kisaamista ajatellen, että Gami menisi jonkun muun kanssa kisoja? Toisaalta tällä hetkellä emännästä tuntuu, että pysyköön sohvaperunana... Olisi pitänyt näihin Varkauden kisoihin ilmoittaa mieluummin Kuura, kuin Gami, kun kerran mahdollisuus olisi ollut.

Kaksi jälkimmäistä kisaa Gami meni sitten lainaohjaanan (Susanna Kangasvuo) kanssa taas vaihteeksi ja kappas vain. Se taas suostui liikkumaan. Ensimmäiseltä radalta 10 vp ja yliaikaa jonkin verran. Virheet tulivat pujottelun sisäänmenossa, kun Susanna oli liian lähellä Gamin mielestä, joten kiersi pujottelun väärälle puolelle. Myöskin puomin alastulon leiskautti korkealta ja kovaa.

Hyppyradan aikana päätti Ilo-kakara häiriköidä rataa haukkua louskuttamalla kentän laidalla, kun Gami oli radalla. (emäntä yritti ottaa rataa videolle). Gami sitten Ilon räksytyksen innoittamana meinasi tulla radalta pois Ilon luo, joten siinä turhaa kaarrosta yms, mutta Susanna sai sen pidettyä kehänauhojen sisällä. Häslingissä tuli sitten kielto hypylle, mutta muutoin loppurata meni hyvin. Tältä radalta siis 5 pv ja huomattavasti enemmän yliaikaa kuin edelliseltä radalta... Jep, jep. Hölmöä oli ottaa kakara kentän laidalle matkaan...

Illalla emäntä onnistui mieltään saamaan pirteämmäksi Ilon kanssa, kun takapihalla hivenen pujottelua kakaralle opetti. Toinen niin tohkeissaan ja onnessaan tekee omalla höpsöllä tavallaan "töitä". Niin intopiukkana! Se kakara on kyllä ketterä liikkeissään!

Eilen käväisimme mökillä, jossa Ilo heti pihassa irtipäästyään painelsi täyttä päätä järveen. Hullulla on halvat huvit ja Ilo ottaa siitä kyllä kaiken irti! Se koira nauttii aivan tosissaan vedessä läträämisestä. Polskuttelee etujaloillaan vettä ympäriinsä, työntelee päätään veden alle korvia myöten ja muutoinkin räpiköi siellä maahaansa myöten ottaen välillä iloloikkia... Höpsö kakara <3