Maanantaina oli taas Ilon omat treenit Jokers-ryhmässä. Nyt ei Harri meille pistänytkään varsinaista ratasuoritusta, vaan pisti meidät valitsemaan kaksi ohjausta, jota haluamme harjoitella lisää. Porukalla valitsimme sitten takaaleikkaukset sekä poispäinkäännöt (sylikäännös) ja täytyypä todeta, että vaikeaa oli! Sen siitä saa, kun ei ole (tarvinnut) koiralleen opettaa kunnolla kumpaakaan...  Vain muutaman kerran - ja varmaan vahingossa - onnistui takaaleikkaukset, yleensä ne meni räpistelyksi ja pyörimiseksi, kun ei koira tiennyt, että minne suuntaan sitä pitää lähteä? Treenirata meni jotenkin näin, mutta täyttä varmuutta ei emännällä enää ole, että onko täysin oikein?

Poispäinkäännöt onnistuivatkin Ilon kanssa yllättävän hyvin!  Vain ensimmäisen esteen (nro 3) kohdalla, jossa tuota tehtiin, sotkeuduttiin reippaasti kuvioissa, eikä tiedetty minne mennään, mutta muutoin sillä radan pätkällä kaikki muut käännökset osuivat nappiin! Se toimii Ilolla! Ja Ilo näköjään tekee varsin tiukan käännöksen heti sen jälkeen, joten tuota meidän kuulemma kannattaisi käyttää hyödyksemme kisoissa. (ohjaajan juoksulinja merkitty sinisellä)

Aivan lopuksi ehdimme vielä harjoittelemaan ns. saksalaista, joka sujuu Ilolla varsin kiitettävästi. Ko treeni meni suunnilleen näin: (saksalaisen paikat merkitty punaisella ympyrällä)