Jo jonkin aikaa on emännän tehnyt mieli lähteä Paasisalon lenkki taas kiertämään reilun puolen vuoden tauon jälkeen ja tänään se mielihalu kasvoi aivan liian suureksi, joten se oli sitten toteutettava.

Ei riittänyt se, että olisi molempien koirien kanssa käynyt sen vain kävellen kiertämässä, ei. Vaan oli pakko päästä se kiertämään juoksemalla! Illalla kakara koira sitten jätettiin kotia siankorvan kanssa ja häippästiin Gamin kanssa juoksulenkille :)

Positiivista oli huomata, ettei emännän kunto nyt niin pahasti ollut mennytkään alamäkeä päin sen pakollisen tauon aikana, kun jalassa oli rasitusvamma. Yllättävän hyvin jaksoi juosta koko lenkin ympäri, tosin vauhtikin pyrittiin pitämään kohtuurajoissa ;) Tai sitten se kunto on palautunut liki entiselleen jo näiden muutaman kuukauden juoksulenkin aikana, joita tosin liki tasamaalla ollaan menty. Gamilla ei mitään ongelmaa, se poitsu paineltaa sen minkä pitää.

Paasisalon nousut kieltämättä kävivät emännän voimille, mutta kiitettävästi niistä selvittiin. Ja laskut mentiin sitten reippaasti ja kevyesti ;-) Ainoa miinus reissussa oli se, että emännän kinttu ilmoitti vanhasta vammastaan... Onneksi vain hetkellisesti. Pitänee ilmeisesti kuitenkin malttaa olla menemättä liian usein Paasisalon mäkiä juoksemaan, josko siten saisi kinttunsa pidettyä paremmin kunnossa? Mene ja tiedä... Mutta kivaa oli! Ja Gamikin oli varsin tyytyväisen oloinen =)