Voisi sanoa, että viikon 17 treenit (ke 27.4.) olivat vauhtitreenit... ja lämmintä alkoi hallissa olemaan jo sen verran, että emäntä totesi shortsien olevan paikallaan, mutta eipä niitä nyt tällä kertaa ollut tajunnut jalkaansa laittaa. Ensi kerralla sitten.
Emäntä oli suunnitellut radan ohjauksen aivan eritavalla, kuin mitä koutsimme suositteli. Ja järkevästi ajatellen (taas), se koutsin neuvoma oli huomattavasti parempi... Kyllä emäntäkin huomasi, että tuolla radalla oli noita ns "pommi"esteitä, mutta eipä niitä kaikkia blogannut omasta ohjaussuunnitelmastaan pois. Ja näköjään näistä treeneistä on kulunut jo sen verran aikaa, ja kaikkea muuta ollut tässä välissä, että eipä emäntä enää ihan kaikkea tästä treenistä muistakaan...

vko17_2016.jpg

Nro 2 otettiin päällejuoksulla, mutta nytpä emäntä ei muista, että kumpiko systeemi oli parempi kepeille mennessä: viedä sisäkautta pituuden ohi vai ulkopuolelta ts seinän puolelta? Taisi se olla Nokille parempi tuo seinän puolelta vienti. 8-9 väliin persjättö, kuten myös ennen putkelle nro 11 vientiä. Nron 12 jälkeen oli hyvä tehdä valssi, jotta bloggasi koiran menon A-esteelle ja tämän myötä nro 14 oli takanaleikkauksella. Puomin (15) jälkeen pystyi tekemään valssin, mutta taisi se mennä myös takanaleikaten... ? Esteelle nro 18 vienti piti olla tarkka. Siinä piti ottaa koiruus hyvin haltuun jo heti puomilta tultaessa, koska muutoin se koiruus löytyi aivan väärältä esteeltä. Nro 18 tehtiin takanaleikaten käännös. Nro 20 saksalaisella, jotta sai vaihdettua puolen fiksummaksi pituutta ajatellen. Pituudella (23) ennakoiva valssi. Persjättö ennen nroa 26, valssi viedessä nrolle 27 ja sitten hanaa!
Rata oli loppujen lopuksi todella kiva viedä, vaikka alkuun tuntuikin taas ihan hirveälle. Noks toimi niin hyvin kuin osasi ja mitä ei osannut kunnolla, sitä treenattiin lisää. Varsinkin tuo pituuden (23) ennakoiva valssi oli Nokille vaikea, tuppasi tulemaan vinosti pituudelta pois, joten tätä joutui emäntä itselleen tarkentamaan, että missä kohdin ja miten pitkälle se valssi pitää viedä, jotta koiruus tekee pituuden oikein? Puomia kertailtiin myös treenien lopussa muutamaan otteeseen, jotta koiruus varmasti malttoi sen kunnolla ottaa.