Noks pääsi eilen osteopaatin (Leena Piira) käsittelyyn. Gami joutui ikävä kyllä jättämään tämän väliin jalkansa johdosta, vaikka paikka oli hällekin varattu...

Kyllähän sen tiesi, että ongelmia Nokilla oli, kiitos niiden uuden vuoden treenien. Niissä treeneissähän Noks teki äkkinäisen täyskäännöksen oikealle, kun pallo kimposi esteestä takaisin päin. Vähän aikaa tämän jälkeen, Noks aloitti varomaan takajalkaansa, eikä välttämättä ottanut sillä askelta ollenkaan, vaan jätti askeleita väliin. Tällöin jo epäiltiin, että SI-nivel olisi mennyt lukkoon, kun muualta ei vikaa löytynyt.

Ja kylläpä se oli pahasti mennytkin lukkoon, niin sanoi jo Leenakin. Tuuria sinänsä, että vahinko sattui näinkin lähellä Leenan tuloa, jottei enempää Nokin kroppa mennyt "epäkuntoon". Nyt ongelmat olivat vain takaosassa, kun taas jos pidempi aika olisi mennyt, olisi vikaa tullut jo rintarankaankin.

Noks antoi kyllä todella hyvin hoitaa itsensä, vaikka kipukohdista ilmoittikin. Ja onneksi Leena sai Nokin kaikin puolin kuntoon. Nokilla oli siis oikean puoleisessa SI-nivelessä lukko, sekä lanneselässä sivutaivutus oikealle. Muutoin ei mitään pahempaa huomautettavaa. Käskyksi tuli nyt kolmen päivän ajan ottaa vain hihnalenkkejä ja huolehtia siitä, että koiruus ravaa. Umpihankeen ei saa myöskään nyt tänä aikana viedä, koska se jumittaa takaosan uudestaan.

Emännästä tuntui, että liekö toiveajattelua vaiko harhanäkyä, mutta Gamin jalan patti näytti olevan pienentymään päin jo heti seuraavana päivänä uusien lääkkeiden saannista. Ja totta se on!!! Mutta edelleenkään ei kyllä passaa ilakoida liian aikaisin, jotta ei taas tule pettymystä... Mutta toiveikkaana todellakin ollaan, että nyt noiden lääkkeiden avulla jalka tulisi kuntoon.