Keskiviikkona 21.pvä Ilo täytti 4-vuotta!  Synttäreitä ei tullut (vielä) juhlittua, mutta Ilo pääsi Nokin treenivuorolla treenaamaan toiselle kierrokselle ja voitte uskoa, että koiruus oli innoissaan!  Hyvä, että nahoissaan pysyi!  Synttäreitä tullaan kyllä perinteisesti kakun muodossa juhlimaan vähän myöhemmin ja synttäriaamuna koiruudet kyllä saivat jo vähän ylimääräistä herkkua aamupalan yhteydessä.

Vuorossa oli tekniikkatreenit ja ensimmäisen kierroksen emäntä tosiaan meni Nokin kanssa ja toisen kierroksen Ilon kanssa. Tarkoitus oli, että tuo ratapätkä (nrot 4-14) tehtiin neljä kertaa peräjälkeen. Ensimmäisellä kierrokselle nrot 5-7 tehtiin päällejuoksulla, toisella kertaa 10-12 välistävedoilla ja sitten uudestaan putken nro 4 kautta 5-7 pakkovalssilla (ulkopuolelta) ja sitten taas 10-12 pakkovalssi-valssi -yhdistelmällä...  Okei. Molempien koirien kanssa selvittiin kyllä ihan kaikki neljä kierrosta, mutta piru, että nuo pakkovalssit olivat emännälle vaikeita, kun samalla olisi pitänyt varpaiden olla menosuuntaan...  Ja kun emäntä ei yleensä niitä edes kisoissa käytä, kun muitakin vaihtoehtoja on, jotka toimivat paremmin omille koirille.   Ilo kyllä selvisi noista kahdesta viimeisestä kierroksesta varsin hyvin, jos emäntä ei itse sotkeutunut.

Nokin kanssa on tullut kyllä muutoinkin treenailtua, vaikka päivityksiä agitreeneistä ei olekaan nyt vähään aikaan tullut. Treenit ovat menneet vaihtelevasti. Tuntuu, että tällä hetkellä Nokin pääkopan sekoittaa totaalisesti juoksunartut ja niiden hyvät merkkaukset lenkkien varrella. Ja vielä jos treeneissä sattuu joku juoksunarttu olemaan... *huoks* (saavat treenata pöksyt jalassa). Joten välillä treenit ovat menneet hyvin, mutta välillä aivot ovat hävinneet pääkopasta tyystin.   Myöskin Ilolla on tupannut aivot häviämään päästä, mutta pikkuhiljaa heikäläinen alkaa palautumaan ennalleen. Tosin kyllähän jo tuon ikäisellä pitäisi olla järkeä enemmän päässä, kuin jollain tuollaisella nuorukaisella...