Kiirettä emännällä piisannut vähän joka suuntaan, kiitos naperon. Emännän pitää virkeänä, kun milloin mistäkin suunnasta on joutunut katselemaan, että mitäs se Ilo nyt oikein touhuaa? On milloin mistäkin maistelemassa naskalihampaillaan: ovien karmia, kirjahyllyn kulmaa ja vain yksinkertaisesti nurkassa olevia reunalistoja. Ja hiuslakkaa on kulunut... On se vain yllättävän hyvä apuväline tuollaisiin maisteluhetkiin.

Nyt on sitten lapsiporttikin asennettu paikoilleen, tosin kertaalleen senkin takaa jo tuli pois. Pelkkä koukkuhaka ei riittänytkään, vaan pitää lisäksi sitoa narulla kiinni lenkkiin... Napero keksi, että jos porttia töniin sopivasti, niin koukku ponnahtaa lenkistään pois ja avot! Portti aukeaa!!! =D Myöskin takapihalle on pitänyt emännän uudestaan laittaa lisää (tiiviimpää) verkkoaitaa... Ilo tykkää näköjään maistella ruusupensaita ja kerran se olikin jo menossa pihan päädystä verkkoaidasta läpi päästäkseen ruusupuskaan paremmin. Harmi vain, että emäntä sattui juuri silloin olemaan vieressä... ja heti tuli aitaa lisää.

10-viikkoispäivänä tuli Ilo mitattua työkavereiden kanssa ja korkeudeksi tuli ~29.5 cm eli oikein oli emäntä saanut edelliskerralla mitattua ;-) Ai niin ja joo! Gamin mitaksi tuli uusintamittauksessa työkaverin avustamana ~55cm.

On se Ilo vain nätti kuin sika pienenä, eikö?!