Saimme taas Leslien ja Mistyn seuraksemme treeneihin matkaan ja kivaa taas oli! Kyllä se seura aina on hyvä asia    Kakara jäi siis kotivahdiksi ja näköjään sen homman olikin sitten tosissaan ottanut... Nauhoitus paljasti, että kakara oli ääntään käytellyt haukkumisen ja ulvomisen sekoituksena - onneksi tosin vain n. 10 min. ajan heti lähtömme jälkeen. Mutta voi mahdoton, miten onnettoman kuuloista tuo kakaran ulvomisyritys on Gamiin verrattuna  Tosin paree olla oppimatta paremmaksi!

Treeneissä tehtiin taas vain ohjausharjoituksia, kuten viimeksikin. Eli hyppyjä kauniiseen rivistöön joko suoraan linjaan tai hivenen käännettyinä, jotta saatiin kulmaa. Tuli takaakiertoa, välistä vetoa, slaidausta ym. Hyppyrivistön molempiin päihin putket mutkalle, jotta saatiin helposti homma rullaamaan vielä takaisin päinkin.

Gami oli jo heti alusta aivan innoissaan! Haukkua louskutti ja oli jo menossa tekemään hommia  Tosin tähän oli paljolti syynä se, että Gami sai Leslieltä uuden, ihanan vinkulelun! Lelun, jonka perään Gami oli jo aikaisemmin haikaillut, kun Mistyllä sellaisen näki. Ja nyt hää  sai sellaisen omaksi! JES!   Eipä olisi voinut koiruuden elämä enää tuon valoisammaksi muuttua. Ohjausharjoitukset menivät välillä hyvin ja välillä vähemmän hyvin, kun koiruus oli niin innoissaan koko touhusta, että vaihteeksi heikäläinen sinkoili lähettyvillä oleville putkille tms ja jätti emännän kuin nallin kalliolle. Mutta tästä emme valita. Olemme vain onnellisia, että koiruudella oli HAUSKAA! Oli jopa niin hauskaa, että puominkin(!) heikäläinen suoritti vauhdikkaasti vinkulelun perässä!  Ja useampaan otteeseen. Liitimme nimittäin treenien loppuvaiheessa puomin mukaan treeniin ottamalla ensin helppoa ohjaustreeniä (suht suoraa linjaa), siitä putkeen lähetys ja putkesta puomille. Ja puomilta vinkulelu-palkkaus. Sillä aikaa, kun Leslie treenasi Mistyn kanssa, otimme keinua kehän ulkopuolella. Keinun alle oli pistetty tyyny pehmentämään paukausta. Gami meni keinunkin todella vauhdikkaasti, ilman normaaleja ryömimisiä, vinkulelun voimin.

Voi mieletön, että osaa koiran elämä muuttua jostain uudesta lelusta ja miten se pystyy motivoimaan koiruuden treeneihin! Eipä voisi emäntä olla enää yhtään tyytyväisempi / onnellisempi tämän päiväisistä treeneistä - ne oli todella loistavasti onnistuneet!

Kiitos Leslie! Seurastasi ja vinkulelusta