Maanantaina oli Nokin viimeinen kerta slalom eli pujottelukurssia ja tällöin kertailtiin jo opittuja asioita: lähestymistä sekä avo- että suljetuista kulmista, sekä yksinkertaisesti lähestymistä suoraan... "Vähän" meni välillä hillumiseksi ja keskittyminen hävisi touhuun, mutta kun se oli ok, niin silloin tehtiin oikein mallisuorituksia. Mutta pitää olla todella tyytyväinen näihin kahteen peräkkäiseen Slalom-kurssiin, niissä Noks todellakin on oppinut kunnolla sen, mitä haettiinkin. Ja Noks kyllä on suoriutunut varsin kiitettävästi näistä kursseista, vaikka välillä hölmöileekin.

Eilen oli Ilon Jokers-treenin vuoro, mutta koska Ilo on edelleen sairaslomalla, eikä emäntä saanut kaupattua ko treenivuoroa, pääsivät sekä Gami, että Noks tuuraamaan Iloa. Kaksi treenikierrosta, joten molemmille omansa

Emännällä oli tarkoitus aloittaa treenikierros Gamin kanssa, mutta kun koiruus näytti jo heti ensimmäisellä esteellä, ettei huvita, niin koira vaihtui... Ja Noks aloitti. Noki meni treeniä sinisten numeroiden mukaan ja ensimmäiseksi treenailtiin Nokille vaikeaa pujottelun lähestymistä (nrot 1-3) ja palkkaus pujottelun jälkeen. Kyllähän tämä lopulta onnistui, kun aikamme tahkottiin Tästä jatkettiin uudestaan alusta nrolta 1 numerolle 5 asti, jolloin palkka, tosin myös keinulla oli target odottamassa. Seuraava pätkä oli nrot 5-14 ja taas tahmottiin vaikeaa lähestymistä pujottelulle, mutta lopulta tämäkin onnistui Pitää vain emännän olla tarkka, ettei itse ole edessä vaan muistaa antaa tilaa... (emäntä oli putken sisäänmenon luona ottamassa vastaan, kun koira tulee putkesta ulos ja siitä piti kääntää koiruus pujottelulle)

Gami teki treenin punaisten numeroiden mukaan vain siitä syystä, kun emäntä tietää Gamin tykkäävän pujottelusta (!), joten siitä haettiin intoa touhuun ja se onnistui! Keinu jätettiin tarkoituksella väliin, jottei heti siihen sitten se into lopahda... Gamin kanssa tuli kämmi oikeastaan vain esteen nron 12 kohdalla, kun emäntä itse siinä sekosi, eikä ollut enää perillä, että mitä piti tehdä (twisti). Mutta pujotteluun meno (nro 11) onnistui huipusti, kuten myös sylkkäri esteiden 16-17 välissä! Tässä kohdin piti koira ottaa haltuun esteiden välistä ja sen jälkeen tehdä sylikäännös...

Eli alkukankeuden jälkeen Gami toimi todella hyvin ja innokkaasti treeneissä ja Noks oli oma ihastuttava itsensä Molemmat suoriutuivat omista treeneistään oikein hyvin!