Eilen emäntä käväisi vanhan lapsuuden / nuoruuden ystävänsä luona ja otti koirat matkaan, kun sielläkin olisi koirakaveri tarjolla. Vastassa olikin hemaiseva katalonianpaimenkoira, Sissi, joka todellakin pisti molempien poitsujen päät sekaisin   Juoksuja ei likalla ollut, mutta muutoin vain ilmeisesti nyt vaikutti varsin kiinnostavalle tapaukselle ...? Eipä tarvinnut lähteä lenkille erikseen, kun likka pisti liikettä töppösiin ja juoksutti poitsuja  Välillä tosin emäntä otti ja pisti poitsut jäähylle ts. aidan tolppaan kiinni varjoon juoma-astian äärelle. Kelin ollessa taas kuuma ja aurinkoinen, vietiin koirat myös uimaan läheiselle lammelle. Sissi, kokeneena vesipetona, ampaisi suoraan lampeen ja uimaan. Gami meni rauhallisemmin perässä, mutta vain vatsaansa myöten. Kakarakin otti ja ampaisi luvan saatuaan lampeen ja emännän yllätykseksi - ja tod.näk. myös kakaran omaksi yllätykseksi - kakara ihan rehellisesti ui !!!  Ei enää vedessä seisten mahdollisimman syvällä, vaan pientä lenkkiä ui välillä lumpeiden seassa, välillä pikkaisen matkaa Sissin perässä. Ja voi että se oli välillä koomisen näköistä, kun lähemmäksi rantaan tullessaan, alkoi etujalat hirvittävästi polskimaan vettä ympäriinsä. Mutta huomasi kyllä, että kakara nautti uintireissustaan   Harmi, ettei sitten kameraa ollut mukana...

Kotimatkalla autossa oli yllättävän hiljaista... Ei kummankaan koiruuden päätä näkynyt takapenkkien takaa , vaikka normaalisti jompikumpi sieltä kurkistelee tai mahdollisesti molemmat .

Ai niin. Lauantainahan meidän olisi pitänyt kakaran kanssa olla aloittelemassa tokokokeitamme Imatralla SM-joukkuekisoissa kessujoukkueen mukana. Joukkueemme osallistuminen peruuntui yhden ohjaajan sairastumisen vuoksi, eikä joukkuella ollut varakoiraa... Emme viitsineet sitten lähteä vajaalla joukkueella matkaan, joten jätimme väliin. Ja emäntä kyllä voi ihan rehellisesti sanoa, että hän kyllä huokaisi helpotuksesta!   Onhan tuo kakara kuitenkin vielä keskeneräinen ja itse tapahtuma varsin suuri, joten hyvä näin  Katsellaan sitten joskus tulevaisuudessa uudestaan debytointia ALO-luokkaan.