Kuopiossa Musti&Mirri -Areenalla oli lauantaina 15pvä kolmet kisat tarjolla, kaksi agirataa ja yksi hyppyrata. Tuomareina hyppy- ja toisella agiradalla Mika Moilanen ja toinen agirata mentiin Seppo Savikon valvovan silmän alla.

Ei ollut ihan meidän päivä tällä kertaa... Ensimmäisellä radalla (hyppyrata) Noks käytti taas ääntään vähän enemmän kuin olisi ollut sallittua ja tuntui, että keskittyminen hävisi. Pujottelulle meni sitten väärältä puolen sisään, mutta meni kuitenkin! Toinen vaihtoehto olisi ollut vieressä oleva muuri... Muutoinkin pitää kyllä olla tyytyväinen, kun tosiaan ns hankalat kohdat selvittiin kunnialla, mutta sitten suht helpossa kohdassa koiruus ottaa ylimääräisen hypyn...

15.11.2014%20Noki_1.mp4?img=thumb280nocr

Seuraavalla agiradalla rata meni varsin hyvin suht loppuun asti, kunnes... Noks loikkasi puomin alastulon kontaktin ja siinä vaiheessa tunnustettakoon, että emännältä paloi vähän käämiä... Ja varsinkin siinä vaiheessa käämi paloi, kun Noks otti ja karkasi A-esteeltä, joten emäntä lopetti pinnan palamisen yhteydessä ohjaamisen ja Noks tuli hypyn väärinpäin.

15.11.2014%20Noki_2.mp4?img=thumb280nocr

Viimeinen rata oli oikeasti hyvä -vaikkakin ne kontaktit olisivat saaneet olla paremmat!!! Paha kämmi vain sattui lopussa, kun joko emäntä peitti suoritettavan esteen tai Noks luki ohjauksen takaakierroksi, joten Noks päätyi suoritettavan esteen väärälle puolelle ja hyppäsi sen väärinpäin... Tähän asti oli siis puhdasta rataa. Ei voi mitään. Pitää kyllä muutoin olla tyytyväinen tähän rataan. Mutta harmittaa. Myönnetään.

15.11.2014%20Noki_3.3gp?img=thumb280nocr