17.pvä tammikuuta pääsi Gami fyssarin hoidettavaksi. Emäntä oli arvelut, että eläkkeelle jäädään vetrein lihaksin. Ja sopivasti oli joululahjaksi tullut hoitoaika Susannalle.

Eihän Gamissa onneksi paljoa sanomista ollut hoidon suhteen. Tottakai oikea puoli kropasta oli kireämpi, mutta tämä olikin arvattavissa. Ne on ne seuraamiset, joita rally-tokossa vaaditaan. Ja Gamihan seuraa tiiviisti katse emännässä, joten se myös jumittaa niskaa. Susanna sitten ehdotteli, että josko seuraavaksi Gami opetettaisiin seuraamaan vasemmalla puolella... ? Juu, kyllä voisi, kun sitähän vaaditaan rallyn ylemmissä luokissa, mutta normi lenkeillä emäntä ei yleensä koiriaan seuruuta, varsinkaan Gamia. Heikä osaa nätisti ohittaa kyllä muut kulkijat... Jos kulkee sivulla, saa kulkea aivan vapaasti.

Takaosan lihakset eivät olleet hävinneet, vaikka emäntä ei ollutkaan taas pidempään aikaan jumppaa Gamille tehnyt. Olivat pysyneet entisellään. Parempi näin. Entisiä jumppia jatketaan ja lisänä tuli, että voisi Gamin opettaa kumartamaan, jotta etuosalle kyynäreihin tulisi vähän vahvuutta lisää. Mutta tätä ei passaa äkkiseltään tehdä paljoa, vain pari kolme kertaa. On kuulemma varsin raskas liike...

On se varsinainen nautiskelija  <3
_smaller.jpg

Meinaa uni tulla...
_smaller.jpg