Nohevimmat ovat uutiset lukeneet jo kotisivuiltamme. Palvelussa olleen häiriön johdosta emme pystyneet päivittämään ajallaan blogia...

Käväisimme 1.11. agilitykisoissa Kajaanissa. Jos emäntä olisi joutunut lähtemään yksin omalla autollaan, niin olisipa tullut reissu jätettyä väliin. Iisalmen kohdalla sai hieraista silmiään: lunta hivenen  maassa, Kajaaniin päästyämme siellä oli täysi talvi! Ja kotosalla ei siis merkkiäkään lumesta, mutta vettä on tullut senkin edestä... Joten kiitos vain Ninnille ja Liisalle matkaseurasta, sekä Ninnille kyydistä!

Kiva oli nähdä mitä Gami tykkäsi päästessään agin pariin pitkästä aikaa (eli viimeksi ollut esteillä 13.10.). Poika tykkäsi ja paljon! Tuloksena täysin puhdas 0-rata (-0,59s) sekä sijoitus 6.  Rata oli varsinaista kiemuraa ja emäntä sai sinne laitella valssia toisensa perään. Poitsu ei niistä välittänyt mitään ts. vauhti ei hiljentynyt (normaalisti valssien tilalla käytetty persjättöä). Lisäksi Gami eteni ja irtosi varsin kivasti. Todella sujuva rata kaikin puolin lyhyine kaarroksineen. Emäntä oli todella, todella tyytyväinen tähän rataan! Mielenkiinnosta katseli sitten tulostaulua ja totesi, että maxiluokan nopeimman ajan tehneelle (aussi)  hävittiin vain noin 4s... Tosin sitähän ei emäntä nähnyt, että miten heillä rata yleensäkin meni ja millaiset ohjauslinjat ja kaarrokset heillä oli? Mutta voi vain todeta senkin, että kuntokuuri sekä koiralle, että emännälle alkaa tuottamaan tulosta. Koiruudelle tulee vauhtia ja emäntä jaksaa paremmin juosta. Se on vissi.

Hyppyrata menikin sitten jo ihan sinuiksi. Emäntä teki todella huonon ohjausvalinnan heti alkumatkasta, joka sitten kostautui: Gami hyppäsi 5.esteen väärinpäin. Sen jälkeen sitten taas herkisteltiin, joten emäntä ei suorittanut rataa loppuun, vaikka olisi saanut.  Kävimme nollaamassa tilanteen sitten harjoitusesteillä ja siellä Gami oli taas oma iloinen itsensä.

Yllättäen emäntä joutuikin Kuuran ohjauspuikkoihin tällä hyppyradalla. Kuurankin kohdalla emäntä teki varsin pahan mokan, joka sitten kostautui sillä, että Kuurakin hyppäsi esteen väärinpäin (pääsi tosin pidemmälle kuin Gamin kanssa, 10.esteelle). Muutoin rata oli varsin sujuvaa ja varsinkin tuon hyllyn jälkeen, emäntä uskalsi antaa Kuuralle enemmän vapautta ts. kokeili omia rajojaan. Hyvin Kuura kulki, ei voi mitään. Se koira osaa, jos vain itse luottaa! Kiitokset taas Reetalle! Kiva oli taas Kuuran kanssa mennä, vaikka nyt harmillisesti tulikin noin mokellettua...

Gami oli aivan onnessaan Kajaanin lumitilanteen vuoksi! Hitsi, kun saisi tällekin korkeudelle sitä lunta... *huoks* 

Eilen teimme 4 kilsan juoksulenkin mökkitietä pitkin. Valoisan aikaan päästiin liikenteeseen, joten vaihtelun vuoksi sinne sitten. Matka meni kevyesti, olisi voinut taas jatkaa oikeasti enemmänkin, mutta jätettiin tuohon. Tahditettiin taas itseämme päässä soivan kertosäkeen avulla ;-)