Käytiin Varkauden agilitykisoissa 10pvä Ilon ja Gamin kanssa. Ilo pääsi rellestämään kaksi rataa ja Gami yhden, tosin Gamista ei voi sanoa, että se olisi rellestänyt, vaan meni todella nätisti. Ilo oli sitten asia erikseen. Tuomarina oli Johanna Nyberg.

Ensimmäisellä radalla olivat molemmat koiruudet mukana. Ilo haukkua louskutti koko maneesissa olo ajan, sekä kuulosti myös radallakin räksyttäneen. Ja keskittyminen oli vähän missä oli...  Rälläteltiin sitten menemään rataa 20 virhepisteen verran, ja kun niitä siellä sitten korjailtiin, hupsahti yliaikaa ihan kivasti... Kokonaistulos 28,01 vp.  Gami oli onneksi kuuliaisempi, mutta suht hitaalla tahdilla eteni. Keinun alastulolta vitonen, mutta muutoin varsin kiva rata. Vauhti ei vain tosiaan päätä huimannut, joten yliaikaa Gamillekin, joten kokonaistulos oli 13,91 vp.

Toiselta radalta, jonne vain Ilo osallistui, napsahti hylätty, kun Ilon meni putken väärään päähän. Muutoin rata oli edes hivenen parempi kuin ensimmäisellä kerralla, mutta... Kun saisi ne treenisuoritukset siirrettyä kisakentille, niin hyvin menisi!

...sitä odotellessa...