Pienisuuri mies eli Gami täytti tänään 4 vuotta! Kitinäkalle, kainalokoira, herkkäsielu... Mutta aivan rakastettava persoona! Aamulla Gami sai extraa aamuruokaansa: kypsää broilerin sydäntä + rasvapullan. Hyvin kelpasi! Kakara vain joutui vierestä katselemaan kateellisena, kun sille ei nyt tällä kertaa annettukaan ylimääräisiä herkkuja. Synttäreitä juhlittiin iltasella porukoiden kesken (kaupan) lakkakakulla, jota tosin vain ihmiset saivat. Okei... koirat sai nuolla lautaset kermasta ;-)

Koiruuksille oli molemmille tarjolla juhlien kunniaksi häränherkkua, joka varsinkin Ilon pisti vähäksi aikaa ihmettelemään, että onko se syötävää? Herkku oli ilmeisestikin vähän turhankin sitkeää purtavaa kakaralle, kun ei sitä kunnolla saanutkaan syötyä. Ja tietty, kun silmä kakaralla vältti ja erehtyi ison palansa tiputtamaan lattialle, Gami nappasi sen ja jätti oman pienen jämäpalasensa tilalle... Vähän aikaa Ilo siinä sitten ihmettelemään, että miten se iso pala yhtäkkiä pieneksi muuttui?! 

Ilta meni koiruuksilla riehuessa (eipä ollut Gamin jalka kipeä, ei... ) ja kummasti sitten vieraiden lähdön jälkeen, molemmat ottivat ja sammahtivat nukkumaan. Iltaruualle ja lyhyelle lenkille sentäs heräsivät ;-)