Aivot lyö tyhjää tätä kirjoittaessani, mutta kyllä ne löivät tyhjää myös viime viikon keskiviikon treeneissäkin! Noks oli kyllä hieno, sitä ei käy kieltäminen. Se oli taas tyyliin töppöstä toisensa eteen ja sitähän laitettiin. Välillä vain koira taas haltuun käännöksen kohdalla ja uudestaan menoksi. Sanonpa vain, että olipa aikas mahtavat nuo puomin kontaktit!!!
Eka treenikierros meni upeesti kaikin tavoin. Seuraavilla kierroksilla, kun pätkästiin treeniä vielä lyhyemmäksi pujotteluun sisäänmenoa harjoitellaksemme, ei Noks enää tajunnut ollenkaan, että MIKÄ pujottelu??? Eli kun harjoiteltiin lisää, emäntä sotki siinä Nokia väärällä sijoittumisella... Sinne ei saa mennä liian lähelle, vaan Nokin pitää antaa itsenäisesti mennä sisään. Harjoiteltiin myös takanaleikkausta ja tässä vaiheessa Noks oli kyllä ihan ihmeissään... Huomasi kyllä, että sitä ei ole tullut pahemmin pujottelulla harjoiteltua...
Ja jos viime kisoissa Noks oli vauhdilla menossa putkeen, nyt sitten yhdessä vaiheessa heikä arvelikin, että putkeen nro 10/14 ei tarvitse mennä! Vaan hujelteli aina ohi... Jos Nokilla jostain syystä keskittyminen hävisi (tuppasi imuroimaan varsin paljon hallin mattoa, jotain murusia siellä... ), niin kyllä sitten emännältäkin hävisi aivot jonnekin... Muunneltiin vähän treeniä, jolloin pitikin tehdä muuri takaakiertona tahi muurin jälkeen valssi (ei enää nrojärjestyksessä) ja emäntä ei vain yksinkertaisesti enää muistanut, että mitä, missä ja milloin??? Söheltämiseksihän se meni, mutta lopulta onnistui jopa emännälläkin... Totesikin treenien päätteeksi, että huomaa tauon olevan paikoillaan... Tosin tauolle ei vielä jäädä. Mutta kohta.

vko49.jpg