On taas aikas paljon ehtinyt aikaa kulumaan viimeisimmästä kunnollisesta päivityksestä. Sen siitä saa, kun huomaa, että on muutakin elämää olemassa, kuin vain työelämä. Jota ei siis enää ole. Kuten jo aikaisemmin tuli kerrottua, niin emäntä on sitten koulunpenkillä aikaansa kuluttamassa. Tosin ajankuluttamiseksi sitä ei todellakaan voi sanoa, vaan tahti on varsin kiivas siellä... Ei pahemmin ole kotosalla enää ehtinyt/jaksanut/viitsinyt konetta aukaista, kun on kotitehtäviä ollut tehtävänä tai jotain muuta tärkeämpää. Kuten koirien huomioiminen. Välillä tuntuu, että liian vähälle jää niiden kanssa touhuaminen, vaikka normaalit päivälenkit tehdään ja viikkotreenit yms, mutta kotona emäntä on ollut enimmäkseen vain nenä kirjassa kiinni.

Emäntä ei nyt tähän menneiden treenien kuvausia pahemmin laittele yksinkertaisesti siitä syystä, että heikä ei enää kunnolla muista! Mutta edes jotain... Tässä alla on viikon 35 treeni (31.8.). Radan kuulemma piti olla hankala siinä suhteessa, että koirat kuulemma helposti valitsivat väärin. Väärin!!! Meille tämä oli helppo... Varsinkin sen jälkeen,kun kouluttaja kertoi, että miten kannattaa muutama kohta tehdä, jotta tosiaan koira tulee sinne minne halutaan.Tähän tietysti paljon auttaa se, että Noks on kuuliainen. Se tekee mitä emäntä pyytää (ellei idiotismi ole vallalla). Se ei sinkoillut houkutuksen oleviin putkiin, eikä lähellä oleville väärille hypyille. Me saatiin tämä tehtyä lopulta nollana läpi. Jopa kontaktit Noks otti hienosti! Joitain kohtia emäntä muistaa, että miten niissä ohjattiin. Tai oikeammin sanottaisko, että tällä radalla keskityttiin todella paljon japanilaisiin. Koiran ohjaamiseen edestä! Sekä myös siihen, että koira osaa irrota itsenäisesti takaakiertoon.

35.jpg

Joitain kohtia emäntä vielä muistaa tästä radasta. Mm. nrolle 2 vienti oli japanilaisella ja itsenäinen lähetys kepeille. Keppien päähän persjättö. Nrolle 6 itsenäinen takaakierto, tai ainakin tarkoitus. Nrolla 7 vastaanottovalssin kautta japanilaiseen. Japanilaisella väli 9-10. Persjättö nrolle 1 mennessä, kuten myös 12-13 väliin. Väliin 15-16 myös japsi, persjätöllä 17 vastaan. Persjättö väliin 18-19 ja itsenäinen lähetys nrolle 20 ja sen jälkeen taas japsilla vienti nrolle 21. Itsenäinen lähetys takaakiertoon nrolle 24 ja siinä vaiheessa jo itse oltava menossa vauhdilla eteenpäin. Emäntä teki persjätön nroiden 25-26 väliin, kuten myös nroiden 27-28 väliin. Nrolle 30 taisi olla jokin niiston tyyppinen... ("joitain kohtia"... just. Aikas hyvinhän nuo suht kaikki "tärkeät" kohdat tuli muistettua... )

Perjantaina 2.9. olisi pitänyt olla rally-toko. Ja kyseisen viikon viikonloppuna kisat molempina päivinä. Siis olisi pitänyt. Ne kaikki jäivät väliin, kuten myös emännän "oma aika" eli kuntonyrkkeily. Vain siitä syystä, että kun nyt yhtäkkiä oli "räkänokkien" joukkoon joutunut/päässyt tutusta ja turvallisesti työelämästä ja sen ympäristön bakteereista yms (vaikkakin loman kautta), niin emäntä ensitöikseen sai sitten flunssan... joten kyseisen viikon loppuviikko meni flunssaa potiessa. Ja kaikki riennot jäivät väliin...