Viikon verran on emäntä antanut Gamin jalkaan kylmähoitoa pussissa olevan lumen muodossa, kun jalka on tupannut ranteen kohdalta olemaan lämmin. Kävi myös hommaamassa ruusunmarjarouhetta (joka kuulemma auttaa tulehduksissa) ja sitä on Gami saanut ruokaansa. Myös närästyslääkkeet (Antepsin) oli hommattava, kun Gamia alkoi närästämään antibiootit, eikä muutoinkaan enää maha kestänyt kunnolla lääkettä. Nuoleskeli ja oksenteli, myös maha tuppasi menemään vähän sekaisin. Onhan tuo saanut jo kolmisen (?) viikkoa maitohappobakteereita, mutta ei ne tunnu vaikuttavan. Edelleen kuitenkin niitä saa. Tänään loppui antibiootit, eikä emäntä niitä enää halua lisää hommata! Tosin...

Liekö minkä vaikutusta, vai kaikkien kolmen yhteensä: antibioottien, kylmähoidon + ruusunmarjan, mutta jalasta on turvotus hävinnyt eikä se ole enää lämmin!!! Patit siinä ranteessa edelleen on, mutta ei niin pahat kuin mitä joskus oli. Ja jonkin verran könkkäsee jalkaansa reippaammassa vauhdissa, mutta koiruus on totaalisen jumissa joka paikasta, joten sekin vaikuttaa asiaan.

Tänään, kuukauden tauon jälkeen, tehtiin normaali aamulenkki. Ei vain pikaista pyörähdystä ulkona. Tällä lenkillä oli jalka edelleen tuettuna siteellä, kuten on kuukauden ajan ollut aina ulkona käydessämme. Mutta töiden jälkeen tehtyämme taas sama lenkki mitä aamulla, ei emäntä laittanut jalkaan enää tukea. Lenkin jälkeen vaikutti siltä, että jalka ei ottanut itseensä eli ei lämmennyt, eikä ärtynyt, mutta kyllä emäntä sille vielä kylmähoitoa varuiksi antaa.

Voisiko nyt oikeasti tuo jalka parantua???

Torstaille on varattu Gamille jo aika fysioterapeutille, joten silloin tulee helpotusta lisää kroppaan, kun jumit ym saadaan pois.

Sieppaa.jpg