Pari kertaa on menneen viikon aikana otettu taas ohitustreenejä kera Gamin ja Nokin, tosin pääpaino ollut Nokilla. Tosin jälkimmäisellä kerralla oli jo Ilokin mukana.

Ensimmäisellä kerralla Noks kiljui taas varsin kiitettävästi, mutta se kiljuminen kohdistui emäntää kohden!  Se olikin kiljumista tyyliin, "mitä tehdään, mä haluun nyt tehdä jotain ja pian!" Ja vain vähän kävi Noks ylikierroksilla ts. napsi hihaan kiinni ja loikki naamaan kohden  Tällä kertaa oli vain toinen suomenlapinkoirista treeneissä mukana ja siitä ei kyllä Noks pahemmin välittänyt. Eikä Gami. Käytiin porukalla sitten tekemässä lyhyt lenkki, jossa tosin Noks veti kuin höyryveturi

Toisella kertaa oli molemmat lappalaisurokset treeneissä mukana, sekä myös Ilo oli sopivasti kotiutunut   Tällä kertaa Noks taas välillä haukkui ja räyhäsi toiselle niistä. Tosin kun taas keskittyminen oli kunnossa, ei välittänyt niistä mitään. Eikä silloinkaan välittänyt, jos ne katselivat toiseen suuntaan. Heti, kun jompikumpi vilkaisi Nokiin, alkoi räkytys... Gami ei taaskaan niistä mitään välittänyt. Ja Ilo vain esitteli kadotettua ääntään... Kunnes emäntä komensi hiljaa  Kovin kauaa ei tällä kertaa treenattu, vaan suht pian lähdimme yhteiselle lenkille koko kööri. Ja lenkki meni oikeasti hyvin (tunnin lenkki).  Kukaan ei oikeastaan kenestäkään välittänyt ts. rauhallisesti saatiin kuljettua, mitä nyt vain Noks tykkäsi taas liian paljon äänestään. Kunhan vain räkytti, kohdetta ei tainut heikäläisellä olla.