Toissapäivänä taas sisätottisteltiin pikaisesti molempien koiruuksien kanssa. Gamin kanssa aloitettiin ja siksi aikaa napero joutui kevythäkkieläimeksi. Ihan vain sen takia, kun kuulosti ovea kiivaasti raapivan, kun alussa oli "omassa" huoneessaan oven takana. Kevythäkkiin napero sitten otti ja rauhoittui kunnolla, joten saatiin Gaminkin kanssa pikaiset treenit tehtyä ilman Gamin paineistumista ja äänten kuulostelemista.

Rautakapulan pitämisellä aloitettiin, ihan vain sen takia, kun Gami sen bongasi kirjahyllystä ;-) Emäntä sen sitten kirjahyllystä antoi ja poitsu varsin onnellisena sitä tarjoili koko ajan emännälle uudestaan. Tämän jälkeen oikeastaan emäntä sitten päätti, että otetaan sitä sitten vähän muutakin... :-p Taas eteentuloa ja tiiviyttä. Paremmin onnistui kuin edellispäivänä, vaikkakin laminaatilla tehtiin. Kylppärin maton päällä toistettiin kaket, jotka taas onnistuivat yllättävän hyvin vähän kauempaakin. Muistin virkistykseksi emäntä kuitenkin otti vielä lopuksi kaikki kaket ihan makupala nenässä kiinni. Liikkeestä istuminen oli heti Gamilla mielessä, mutta nyt sitten liikkeestä maahanmeno tökki ja varsin pahasti. Ei mennyt jakeluun, ei... Piti sitten emännän itsensä alkaa niiailemaan siinä mukana. Tunnaria tällä kertaa niin, että kaksi puhdasta kapulaa metrin päähän toisistaan ja hajustettu niiden väliin. Kaukaa ei otettu, noin parin metrin päästä, eikä hajustettua heitetty. Hyvin Gami haki jokaisella kerralla heti oikean :-) Lopuksi vähän leikkimistä ja sitten olikin Gamin vuoro mennä oven taakse makkariin poronluu kaverinaan.

Ja sitten napero töihin ;-) Naksutin edelleen tiiviisti käytössä. Istumista, joka sujui taas varsin hyvin. Jokaisella kerralla se takamus löytyi maahan, parilla kertaa tosin viiveellä. Maahanmeno onnistui taaskin joka kerta. Tässäkin parilla kertaa hivenen viiveellä, mutta muutama oli todella nopea maahanmeno. Vierelläolo (eli perusasento) oli varsin hyvä eli kakara malttoi istua vieressä pomppimatta ;-) Seuraamista otettiin muutaman metrin matkalla makupala tiukasti nenässä kiinni ja napero hampaillaan kokoajan makupalassa kiinni. Loikkimista ei ollut ollenkaan, tosin siihen varmastikin avitti tuo makupala... ja emännän käden pysyminen paikoillaan. Kontaktin ottoa, joka välillä oli vähän hukassa, kun makupala olisi kiinnostanut enemmän ;-) 

Samana iltana emäntä myöskin päätti ottaa makkarin ovelta Ilon pisupaperit pois ja laittaa ne vain takaoven eteen. Yön aikana ei napero ollut tehnyt yhtään pisua mihinkään, vaan nukkui yönsä yhteen putkeen. Seuraavana päivänä olikin tavallaan vähän jännittämistä siinä, että onko napero tajunnut papereiden siirron toiseen paikkaan? Työpäivän jälkeen oli saldo seuraava: yhdet pisut paperilla takaoven edessä ja toiset keskellä olkkaria... Mutta ei kuitenkaan ollut tarjonnut sinne, missä ne paperit ovat ennen olleet ;-) Onneksi emäntä ei ollut päätynyt laittamaan niitä mattoja vielä lattioille, vaikka kuinka jo mieli teki viime siivouksen yhteydessä :-p