Maanantaina 22.pvä pääsi Noki jo tutuksi tulleen osteopaatin Mari Vidgrenin käsittelyyn.

Talvella on tullut paljon umpihangessa kuljettua ja pallon perässä muutoinkin juostua, joten ennen kesän päätapahtumaa (SM-kisat) on parempi käyttää koiruus hoidettavana. Ja kyllähän tuo kertaalleen liukui päin seinän kulmaa... Emäntä olikin katsonut, että vinossa vähän istuu ja näyttäisi toinen kylki vähän "pömpöttävän". Voi tietty olla karvamäärästä johtuen hämäävää varsinkin, kun pohjavilla alkaa nyt lentelemään pois...

Takaosassa, lantiossa, oli vähän kireyttä, mutta ei todellakaan mitään ns lukkoja. Eli huomaa kyllä kulkeneen umpihangessa. Selkä oli hyvässä kunnossa, joustava, joten siitä ei kommentoitavaa. Vasen kylki. Jep. Noks ilmoitti, että siellä olisi vähän sanomista... Se oli kireänä. Ilmankos on huonommin viime aikoina venytyksissä taipunut...
Paljon tykkäsi kyljen hoitoa Noks kommentoida ja vähän välillä takajaloillaan työnsi itseään pois, mutta kyllä se vain kummasti siihen sitten rauhoittui, kun kylki saatiin auki kireyksistä.
"Vasen kylki etupäästä jumissa, vej lavanaluslihas kireä, kipeäkin. SI nivel vasen antoi alkututkimuksessa pienen kipureaktion, mutta liikehoidolla saatiin paremmaksi. SI oikea ok. Selkä muutoin melko hyvä, Pientä kireyttä ylimenoalueella th-lanneranka. Kaularanka ok. Yleisesti parempi kunto."

Muutaman päivän ajan hoidon jälkeen piti ottaa vähän rennommin/rauhallisemmin ja emännän kotona vielä kylkeä käsitellä annetun ohjeen mukaisesti. Muutoin koiruus siis hyvässä kunnossa kropaltaan. Tästä on taas hyvä jatkaa.