Keskiviikon treeneissä sai taas (vaihteeksi) pistää töppöstä toisensa eteen varsin kiivasta tahtia. Tahtotilana oli oikea rytmitys, joten välillä odottelua ja toisessa kohdin taas oli lähdettävä ja kiireesti, jotta ehti rytmittämään seuraavalle kunnolla. Rata oli 31 estettä pitkä, joten... Pujottelulla nro 27 kuuluikin sitten jo kouluttajan suusta, että "happi loppui", kun emäntä sinne asti koiruuden kanssa pääsi ja yritti saada käskytystä pihinän muodossa suustaan ulos... Monella muullakin oli kuulemma tuossa kohdin happi loppunut. Kouluttajamme tosin jatkoi, että emännällä jalat kyllä toimii, vaikka happi loppuiskin, joten ei tartteis ihan niin paljoa käskyttää... Ja kyllä! Viimeisellä kierroksella tehtiin täysin puhdas nollarata, kun emäntä ei edes yrittänyt pihistä kyseisessä pujottelun kohdassa, vaan pisti kinttua toisensa eteen.

Hankalin kohta emännälle oli vienti nrolta 10 nrolle 11 vain yksinkertaisesti siitä syystä, kun emäntä ei millään meinannut tuossa kohdin muistaa, että minne sitä piti tuosta nrolta 11 jatkaa??? Mutta joko Nokin tekemän pelastuksen tai emännän epämääräisen pyörimisen ansiosta saatiin kuitenkin ko paikka aina selvitettyä oikein. Kontaktit olivat Nokilla aivan huiput! Jokaisella kerralla ja jokaisella kontaktilla! Ja emäntä käytti sitten hyväkseen Nokin pysähdystä puomin kontaktilla vetämällä itse rauhassa henkeä, ennenkuin jatkoi hypyn kautta kepeille ja radan viimeisimmille esteille.
Pujottelussa (nro 27) oli tarkoitus, että koiruus olisi itsenäisesti tehnyt kepit loppuun, jolloin olisi voinut olla valmiina hypyllä nro 28. Mutta Noks ei tuota nyt hallinnut... Se ei vain ymmärtänyt, että MIKSI emäntä jäi jälkeen? Joten tuli yleensä kesken pujottelun kyselemään emännältä ohjeita, kun emäntä oli jäänyt pujottelun alkuun. Sitä sitten jonkin aikaa treenailtiin, kun se on muutoinkin hankalaa Nokille. Mutta viimeisellä ratakierroksella emäntä kyllä kouluttajan luvalla veti pujottelun niin, että itse meni mukana keppien loppuun asti ja hyvin sieltä kyllä ehti ohjaamaan hypyt.

vko%2050.jpg

Noks sai koutsilta kehuja fysiikastaan, se on kuulemma kunnossa. Hyvä näin, ilmeisesti ainakin jotain on tehty kuluneen vuoden aikana oikein. Emännän pitäisi varmaan alkaa panostaa vielä enemmän omaan fysiikkaansa... ?