Maanantaina 17pvä emäntä otti koirinensa doboilua kotioloissa. Tai rehellisesti sanottuna, koirat joutuivat doboilemaan, emäntä ei itse jumpannut... Emäntä aloitti ensin Nokin kanssa tehden perinteiset alkuverryttelyt + venyttelyt ja sitten pallon päälle. Tuohottaja oli taas liikkeellä, mutta malttoi kuitenkin lopulta hyvin keskittyä. Se oli sellainen yhtämittainen parin kymmenen minuutin tuokin pallon päällä ja kun homma lopetettiin, läähätyksen perusteella jumppatuokio oli tehokas... Lopussa luonnollisestikin palauttavat venyttelyt.
Nokin kanssa pallon päällä tehtiin alkuun ihan vain rauhallista istumista. Sitten seisomista aikansa, pyörimistä pallon päällä molempiin suuntiin. "Läpsyjen" heittämistä istuen, mutta Noks oli näköjään sitä mieltä, että sitä pitää tehdä myös seisten! Joten tehtiin myös niin... Istu-maahan siirtymisiä, maahan-seiso siirtymisiä, vähän "kurrea". Yritti myös tarjoilla takajaloille nousemista, mutta tässä vaiheessa alkoi olemaan jo suht väsynyt, joten emäntä ei siihen suostunut...

Gamin kanssa tehtiin myös perinteisest alkuverryttelyt+ venyttelyt sekä myös lopussa palauttavat venyttelyt. Yllättävän hyvin Gami pääsi nyt pallon päälle, vaikka vähäistä epävarmuutta siellä välillä olikin. Alkuun ihan vain rauhassa istumista, jonka jälkeen emäntä kokeili, että nouseeko se takamus yhtään ylös edes vähän seisomisasentoon. Vähän, ihan vähän se takamus sieltä nousi! Pallon päällä pyörimään ei Gami edelleenkään itsensä mielestä kykene/mahdu, joten suunnanvaihdot tehtiin aina lattian kautta. Istu-maahan siirtymisiä tehtiin, yritettiin myös istu-seiso, mutta meni vähän epävarmuuden puolelle. Istuen läpsyjen heittämistä ja tätä taidettiin saada muutaman kerran tehtyä jopa seisoen, mutta kyllä oli koiruudella kieli keskellä suuta, kun joutui tasapainoilemaan. Pallon päältä palauduttiin takaisin maanpinnalle ja emäntä vaihto pallon ilmapatjaan, joten siinä tehtiin sitten seisoen läpsyt sekä istu-seiso-siirtymiset.

Dobotreenin jälkeen oli kyllä kaksi varsin raukeata koiruutta...