Parin päivän kuulumiset yhdellä kertaa, kun ei emännällä tunnu olevan aikaa (vai viitseliäisyyttä?) päivittää blogia ajallaan...

Keskiviikkona 8 pvä käväisimme Gamin kanssa agilityn epävirallisissa kisoissa yrittämässä saada onnistuneita suorituksia ja onnistunutta yhteistyötä. Ensimmäiselle (möllikoirakkojen) radalle mentiin ilman rataan tutustumista, kun emäntä ei ehtinyt ajoissa paikalle, mutta pystyi kuitenkin hahmottamaan radan kulun kehän laidalta. Rata meni Gamin kanssa tyypillisesti eli Gamin mielestä se olisi voinut olla aivan jossain muualla kuin radalla. Räpiskeltiin kuitenkin rata kokonaisuudessaan läpi ja mentiin sieltä suoraan harjoitusesteille. Harjoitusesteillä ei mitään ongelmaa missään - taaskaan! Iloista menoa kera haukkumisen.

Toinen (kilpailevien koirakkojen) rata mentiin alussa myöskin tyyliin : "juokse yksinäs". Emäntä siinä heti alussa puomin kohdalla sitten totesikin tuomarille, että nyt hän ei enää mitään keksi ja jos tuomari jotain keksii, niin mielellään se kuultaisiin... Jep. Marilla lamppui syttyikin heti. Gamin tullessa puomin alastulolle, alkoikin Mari sitä yhtäkkiä hurjasti kehumaan. Mitä tapahtui? Gamin ilme oli näkemisen arvoinen! Se hölmistyi täysin! Korvat napsahtivat pystyyn ja se oli ihan sen oloinen, kuin "JES! MUA kehutaan!". Ja voitte arvata, että ukolle löytyi vauhtia sen jälkeen! =D Mari kehui Gamia emännän säestyksellä koko loppuradan ja ukko oli täysin täpinöissään! Eipäs emäntä voi edes muistaa, että milloin viimeksi on Gami tuollaista vauhtia heikäläisen kanssa mennyt... Aivan mahtavaa oli! (Nuutisen Mari - KIITOS!) Voitte uskoa, että sekä Gami, että emäntä olivat varsin onnellisia tuon radan jälkeen ja kiitoksia kyllä heti sateli tuomari-Marille radan päätyttyä :-)

Tulimme siis siihen tulokseen, että Gamin itsetunto ei nyt ole kohdillaan. Emännän kehut eivät sitä kohenna, vaan "ulkopuolisen" näköjään piti se tehdä. Pitänee jatkossa Gamille olla omat kannustusjoukot katsomossa? ;-)

Eilen käväisikin Essi taas Gamin hieromassa ja varsin iloisia uutisia oli: koiruudella ei pahemmin ollut jumeja! Huolimatta kaikista kisoista ja epävirallisista kisoista, koiruus on pysynyt lihaksiltaan varsin hyvässä kunnossa. Ainoastaan viikko takaperin etujalan anturassa ollut haava oli hivenen aiheuttanut jumia lavan taakse ja takareiteen (ontui silloin noin puoli viikkoa), mutta muutoin kiitettävässä kunnossa oli lihaksisto =D