Treeneissä taas keskiviikkona Nokin kanssa. Koutsimme lupasi katsoa miten Noks liikkuu ja onko ongelmia jalan kanssa, kuten oli viime kerralla. Tosin viime kerran jälkeen ei mitään ole ollut... Ensimmäisen puolikas radasta meni harjoitellessa, kun emäntä ei ollut ollenkaan siellä missä olisi pitänyt! Heti nrolla 3 myöhästyi, joten pujottelulle (nro 7) oli hyvin myöhässä ja ohjaus sen mukaista ts improvisoivaa. Toimi kyllä ja koiruus meni sinne minne pitikin! Mitä siitä, että takanaleikkauksia tuli enemmän kuin tarpeen. MUTTA Noks kesti hyvin takanaleikkauksen pujottelulla! Jei!

Uusintakierroksella tehtiin kuten pitikin ts paljon fiksummin. Nrolle 3 saksalainen, persjättö nron 5 jälkeen ja persjättö ennen pujottelua (nro 7) ja täytyypä sanoa, että kyllä sai juosta jotta ehti! Ja pujottelulta lähtiessä sai tosissaan pistää töppöstä toisen eteen, jotta ehti ohjaamaan nron 12 (putket tehtiin oik.puolelta, eli keinun puolelta). Nro 17 pujottelu ok, kun kävi näyttämässä oikean välin, mutta puomille meno oli arpapeliä! Tosin emäntä itse sekoili tässä vaiheessa, joten alkuun Noks oli menossa putkeen, sitten puomille, sitten putkeen ja lopulta tuli puomille, vauhti ei kyllä hidastunut. Ne oli ne nopeat vilkaisut Nokilla ja miettimiset minne mennä?

Seuraavalla kierroksella tehtiin radan loppuosa, jossa kompastuskiveksi muodostui varsinkin pujottelulle nro 25 meno.Tosin emäntä sekoili kyllä myös alkuun esteillä nro 19-20 (molemmat piti tehdä persjätöillä). Kertailtiin erikseen juoksukontakteja sekä puomilla, että A-esteellä.

Täysin viimeinen pikakierros otettiin alusta loppuun. Keinulle asti meni hyvin. Keinu kolahti varsin reippaasti, mutta Noks myös loikkasi keinulta pois varsin korkealta. Ja sen jälkeen alkoi taas varomaan vähän jalkaansa, tähän asti ei ollut mitään havaittavissa... Eli treenimme loppui keinulle.

vko2_2015.jpg

Emäntä oli käynyt ostamassa Nokille ns tankkausjuomaa kaupasta, kun ei ole ehtinyt lihoja keittelemään. Aikaisemmin siis lihaliemi on ollut Nokilla treeneissä tankkausjuomana ja hyvin on pelittänyt. Huvitti nyt vain, kun emäntä meni kauppaan ja kyseli, että mitä kannattaa antaa agitreenien välissä, niin vastaus oli "VETTÄ!" Älä? Eipä tullut edes mieleen... Mutta jos vesi ei riitä??? Siinä sitten joutui itsekseen pähkäilemään kahden eri tuotteen välillä, että kumpiko on parempi, kun ne sieltä kaupasta osoitettiin. Emäntä totesi, ettei osta kumpaakaan ja paineli toiseen vastaavaan kauppaan ja osti tarvittavan tuotteen sieltä, vaikka ko kaupasta ei seuran alennuksia saanutkaan. Mutta selvitettyään ensin treenikaveriltaan ja saatuaan vielä kaupasta asiantuntevaa neuvoa, osasi ostaa koiruudelle Fitdogin energia- ja nesteytysjuomaa... Ja nyt treeneissä ensimmäistä kertaa tätä kokeili. Hyvin upposi Nokille, mutta hyvin maistui myös Gamille, kun pienen tiran sai maistaa. Ja todella hyvin juoma ajoi asiansa!