Noin viikko sitten (30.11.) doboiltiin pitkästä aikaa Nokin kanssa. Ihan oikealla dobopallolla! Pitäisi nohevoitua kyllä entistä enemmän, kun kuitenkin tietää, että koiruus tykkää ja siitä on oikeasti sille hyötyä! Mutta kiire... Ja ehkäpä vielä siihen lisättynä laiskuus, jahka emäntä on päässyt kunnolla kotiinsa asettumaan opiskelujen jälkeen ilman, että tarvitsee keskittyä näyttöön tahi tutkintoon... ? No, kuitenkin. Tuolloin Noks siis pääsi pitkästä aikaa pallon päällä töitä tekemään ja mielellään tekikin. Välillä vähän liiankin innokkaasti siellä pyöri, kun meinasi muutamaan otteeseen sieltä lipsahtaa alas. Kyllähän se keskittyminen sitten lopulta tuohonkin hommaan löytyi takaisin ja päästiin aivan lopussa tekemään vaativampiakin liikkeitä.

Gaminkin kanssa otettiin uimapatjan päällä vähän jumppaliikkeitä, jotka nekin ovat jääneet pahasti paitsioon... Innokkaasti heikäläinenkin töitä teki.

On emäntä pari kertaa erehtynyt nohevoitumaan myös sen verran, että on opiskellut koiruuksien kanssa rallytoko-liikkeitä. Aivan vaiheessahan ne voittaja-luokan liikkeet on, mutta edes jonkinlaista aivojumppaa itselle ja koiruuksille. Emännälle, kun yrittää miettiä, että miten se kannattaa opettaa ja koirille, kun yrittävät ymmärtää tehtävää... Mutta eipä tässä mikään kiire ole minnekään. Gamin kanssa ei ole mahdollista enää kisata, eikä emäntää tällä hetkellä motivoi muutoinkaan hirveästi kisata tulevan lisenssimaksun johdosta. Yritetään nyt kuitenkin edes jotenkin opiskella ja pitää varsinkin Gamin mielenvirkeyttä yllä.