Juu... Kolmen viikon lomat on lusittu, mutta blogin päivitys on taas vähän retuperällä. Eli tällä viikolla oli paluu arkeen. Tai ei oikeastaan voi edes sanoa, että olisi ollut paluu arkeen... Töitä ei ole, kiitos irtisanomisten ja sitä myöten töiden loppumisten, mutta emännän päivät kyllä kuluvat nykyään ihan muutoinkin. Koulun penkillä! Eli seuraavat kaksi vuotta olisi opiskelua, sitten toivottavasti valmistuisi... Joten blogin päivitys voi jatkossakin kulkea vähän jälkijunassa, riippuen opiskelukiireistä.

Viime keskiviikon (24.pvä) treeneihin ajellessaan emäntä mietiskeli taas pääkopassaan, että minkä h*ton taatta pitää tuotakin matkaa (40km suuntaansa) yleensä ajella? Eikö lähempää löydy??? Oikeasti ei. Joko ei ole ryhmissä tilaa tai emännälle sopimaton päivä... Eli oli taas vähän sellainen p*ska fiilis treeneihin mennessä.

Sieppaa.jpg

Treenissä oli tai piti olla hankalia kohtia, mutta ei ne kyllä meille olleet... Kuulemma neljä ensimmäistä oli suoraan yksistä YKKÖS-luokan kisoista! Eli varsin hankala keppikulma... Ainoat kämmit meille Nokin kanssa tuli ensimmäisellä kierroksella kepeille nro 14 viennissä, kun Noks meni väärään väliin. Mutta ei kuitenkaan tyrkyllä olleelle hypylle, jonne ilmeisesti monet olivat eksyneet. Kepeille mennessä ei emäntä vain saattanut tarpeeksi...  Ja toinen kämmi tuli hypylle nro 11, kun emäntä ei tässäkään kohdin saattanut Nokia tarpeeksi kunnolla takaakiertoon, joten hyppäsi väärästä suunnasta. Muutoinpa radassa ei ollutkaan ongelmaa ja aivan viimeinen treenikierros tehtiin täysin nollana läpi. Emäntä totesikin tämän jälkeen, että meille liian helppoa, kun oltiin kuulemma ensimmäiset, jotka yleensä sen siihen mennessä olivat saaneet nollana läpi...

Piti sitten yhdessä vaiheessa treeniä tehdä ihan vain kokeiluna valssi pituuden toiselle puolen ja sen myötä lähettää putkeen (6). Tässä vain kävi niin, että Noks veti pienet rempulat, kun valssin myötä kääntyi niin tiukasti. Ei kiva. JUST saatu koira käytettyä osteopaatilla... Ja paremmin kyllä toimi kyseinen kohta, kun vain lähetti koiruuden pituudelle ja sitten kunnolla haltuun ja hirton kautta putkeen (6)