Eiliset agitreenit olivat lyhyet, mutta oikeastaan sitäkin paremmat! Ainakin emännälle jäi hyvä mieli, eikä koiratkaan vaikuttaneet kovin närkästyneille  Me oikeastaan vain rallateltiin menemään vähän mitä sattuu ja pyrittiin pitämään hauskaa.  Eli emäntä ei sitten tehnyt varsinaista ratatreeniä ollenkaan.

Alkuun emäntä otti kakaran kanssa vain muutaman esteen pätkää naksutellen vaihtelevasti (ja palkaten lihapullilla) Palkkaus tuli vaihtelevasti, milloin putkella, milloin hypyllä ja milloin kontaktiesteillä. Tosin niillä oli myös makupala-alustat odottamassa. Kakara oli innokas ja puomi tulikin nyt emännälle yllätyksenä. Kakara painelsi sen vanhaan tuttuun tapaan hullun raivolla alusta loppuun, heti ensimmäisestä kerrasta lähtien!   Ei mitään merkkiäkään mistään empimisestä! VAU!!! Mikä ihme siihen NYT meni??!  Mutta toisaalta... Emme valita!  

Lisäksi kakaran kanssa emäntä otti vain vauhtipätkää, jossa tehtiin suunnilleen kahdeksikkoa: putki - hyppy - putki ja välillä vähän vaihdellen esteiden koostumista. Tarkoitus oli tässä vain saada kakaraan vauhtia ja irtaantumista. Kivasti onnistui  Naksutin on kakaralla näköjään aikas kova sana!  Ja vielä "pakolliset" pujottelutreenit, jotka myöskin onnistuivat nyt hyvin, tosin vauhtia oikeasti kakaralla saisi olla enemmän, vaikka nyt itsenäisesti sen pujottelun suorittaakin. Väärältä puolelta viedessä meinasi vain muutaman kerran tarjota väärää väliä, mutta emännän siirrettyä pujottelua vähän eri kohtaan (jotta tuli enemmän tilaa sisäänmenoon), onnistui tämänkin jo kunnolla.

Gamin kanssa periaatteessa tehtiin samaa mitä kakarankin kanssa ts. rälläteltiin menemään kahdeksikkoa (putki-hyppy-putki) sekä välillä kontakteja putken ja muurin kautta lähestyttäessä (A-este) tai putken ja pituuden kautta (puomi). Välillä Gami oli vähän epävarman oloinen, mutta emäntä tajusi, että siinä vaiheessa oli hän itsekin. Joten, kun emännän epävarmuus meni ohi, meni Gaminkin... Mutta loppujen lopuksi onnistuneet ja iloiset treenit oli Gaminkin kanssa