Keskiviikkona 6.2. oli taas vuorossa Nokin treenit. Tällä kertaa kouluttajana oli Tiia, kun ns. vakituiset kouluttajat olivat lomaa viettämässä. Heti alkuun pitää sanoa, että eipä muista emäntä, että milloin viimeksi olisi ollut noin hyvällä tuulella treenien jälkeen, kuin mitä oli nyt! Treenit olivat aivan huiput! (Kiitos Tiia!) Ja Noks! Voi mahdoton <3 Varsinkin ensimmäinen kierros treenistä oli aivan huippu! Toisella kierroksella alkoi taas keskittyminen herpaantumaan, mutta kuitenkin Noks toimi oikein hyvin. Välillä vain toisen kierroksen aikana Noks meni sekaisin siinä vaiheessa, kun kuului kiljahdus "Hyvin!" Tiian suusta (Nokin kehumissana, jolloin myös palkka tulee), kun Noks suoritti jonkin vaikean kohdan hienosti, mutta palkkaa ei sitten tullutkaan :-p Tai mahdollisesti vielä osui samaan aikaan tuo kehumissana + naapurikentältä tullut vinkupallon ääni... Oli siinä pieni Noki-poika sen jälkeen vähän ihmeissään... Mutta kyllä Nokiakin palkattiin, ihan oikeasti! :-D

Emäntähän joutui välillä ihan kunnolla harjoittelemaan, jotta sai tehtyä ohjaukset niinkuin ne pitikin, mutta Noks toimi aivan unelmasti -teki juuri sitä mitä pyydettiin. Ja tuo pujottelulta irtoaminen 9-esteelle! VAU! Sinne meni, niin että heilahti, ei tarvinnut varmistella :) Koiruus oli aivan mahtavan innokas tekemään kaikkea ja Tiia totesikin, että hirveästi ollaan edistytty! Eipä kyllä Tiia ole Nokia nähnyt sitten varmaan puoleen vuoteen tahi vuoteen treeneissä...?

http://karvakuonot.1g.fi/?v=fb0bc6162f0393f9f6898c559232f64039d8efbc

Ja radan ohjaukset lyhykäisesti: nrolle 3 vastakkaisella kädellä vetämällä, nro 4 pakkovalssi-jaakotus, nro 7 ennakoiva valssi, nro 9 lähetys pujottelun lopusta (mahdollisimman kaukaa), nro 11-12 väliin persjättö, nro 14 tönäistävä oikealle puolelle estettä, nrot 15-16 ei osaa selostaa :-p Valsseilla pelattiin... nro 20 hirtto.