Gami alkaa pikkuhiljaa kuntoutumaan eli ilmeisestikin lääke puree! =D Perjantaina vielä lämpöjä nosteli iltaa kohden, mutta enää ei ollut niin paljoa kuin torstaina ja eilen aamulla vielä hivenen henkeään veti kiivaasti heti herättyään, mutta se oli todella lyhytkestoista. Heltta on enää muisto vain! Viime yönä oli tosin ottanut ja oksennellut, mutta tiedä sitten mistä johtui... ? Lyhyitä lenkkejä ts. vain tarpeiden verran, ollaan tehty ja muutoin koiruus on saanut levätä omissa oloissaan. Välillä tosin tarjoutuu jo leikkimään sekä emännän, että Ilon kanssa eli tästäkin jo huomaa parantumisen alkaneen :-) Ja ruoka maittaa!

Ja napero alkaa hampaitaan pudottelemaan, joista yksi etuhammas on emännällä tallessa :-) Emäntä punnitsi ja mittasi naperon: 9,5 kg ja korkeutta löytyi noin 38 cm. (ikää 18 vkoa). Ja karvaa piisaa vaikka muille jakaa! :-o Onneksi, siis todellakin onneksi, on napero hyvin oppinut harjaukseen, joten sen suhteen ei kyllä mitään ongelmia ole.

Ai niin ja joo... Emäntä oli pistänyt Ilon taas "omaan" huoneeseensa portin taakse työpäivän ajaksi, jotta Gami saisi rauhassa levätä. Porttia oli korotettu niin, ettei vahingossakaan yli pääse. Noh, napero ei oikein taas tykännyt asiasta. Emäntä pääsee sitten jossain vaiheessa ko. huonetta remontoimaan tapetoinnin suhteen. Nappula oli päättänyt portin vierestä repiä tapettia varsin kivankokoiselta alueelta pois... :-p