Doboilua ei olla unohdettu, vaikka siitä ei nyt pidemmän aikaa olekaan ollut mitään mainintaa. Aina välillä ollaan pallo kaivettu esiin ja tehty edes jonkin verran hommia sen päällä. Okei. Emäntä on laiskotellut, hän on tyytynyt vain tasapainoilemaan siinä ja jättänyt jumppaliikkeet tekemättä...  Mutta oikeasti pitäisi kyllä yrittää jossain sopivassa vaiheessa mennä uudestaan kurssille, jatko-sellaiselle, jotta jotain uutta tulisi opittua.

Ihana oli eilen tajuta, että Gamista on tullut rohkeampi. Tietty tasapaino ei ole ollenkaan sellainen, kuin mitä se on Nokilla. Eikä lihaskuntokaan ole niin hyvä. mutta kovasti ukko yrittää. Uketsu uskaltaa jo jonkin aikaa seisoa pallon päällä. Tai seisoo niin kauan, kun jaksaa. Huomaa kyllä lihaksista, että töitä tekee ja kovasti. Pyörimiset pallon päällä ei onnistu ollenkaan, kun tuntuu ukko lipsahtavan sitten pallon päältä kokonaan pois... Mutta istualtaan jo reippaasti paiskaa tassua ja yrittipä eilen jo nousta takajaloilleen!!! Yritti, mutta taisi todeta paremmaksi olla kaikilla neljällä jalalla ja mieluiten ihan istuma-asennossa.

Noks sitten välillä intoutuu vähän liikaakin. Heikäläisellä on tasapainoa ja lihaskuntoa temuta pallon päällä, joten se sitten pyörii välillä vähän turhankin vauhdikkaasti ja meinaa lipsahtaa sieltä alas. Mutta hyvin heikäläinen saa itsensä pidettyä siellä kuitenkin! Keikkuu puolelta toiselle etsien tasapainoa, mutta pallon päällä pysyy. Tassuja paiskataan vauhdikkaasti, sekä takajaloilla seistään emännän kättä vasten (ja emäntä on ihmetellyt miksi hauis on kipeä... ?). Noks on todellakin kuin kotonaan tuolla dobopallolla. Temput vain loppuvat kesken, joten tosiaan olisi hyötyä jatkokurssista.