Eilen oli Ilon treenit ja täytyypä todeta, että onneksi emäntä ei saanut kaupattua viime hetkellä ko. treenipaikkaa pois, koska loppujen lopuksi treenit olivat aivan huiput! Emännällä vain tuli sen verran kiire yleensä koko treeneihin, että pieni jurppiminen alkoi nakertaa takaraivossa kiireen keskellä, joten katsoi parhaimmaksi yrittää myydä paikka pois...

Juu, ei siis onnistunut. Mutta Ilo kyllä osasi omalla olemuksellaan ja tekemisen riemullaan piristää päivää aivan mielettömästi. Ilo on kyllä nimensä veroinen   Hivenen emäntä myöhästyi lopulta treeneistä. Tai no, emäntä oli juuri ajallaan treeneissä, mutta pirulaiset olivat aloittaneet jo hivenen aikaisemmin! Tulipahan sitten ensimmäinen rata käytyä vain kertaalleen läpi tutustumismielessä, kun ensimmäinen radalle lähtijä alkoi jo hengittämään niskaan... Onneksi ei ollut vaikeaselkoinen rata, joten hyvinhän tuo sitten onnistui, kun radan reunalta vielä muutamaan otteeseen kertasi estejärjestystä.

Ensimmäinen treenirata keskittyi kontakteihin ja niihin haettiin vauhtia suorilla ratapätkillä. Toinen treenirata keskittyi tekniikkaan: twistit, saksalaiset , pakkovalssit + pujottelu. Molemmat treenit menivät Ilon osalta vauhdikkaasti ja emäntäkin suht hyvin onnistui tekemisissään - mitä nyt välillä taas sekoili kinttujensa kanssa. Ja varsinkin ekalla radalla Ilo sai yhdessä vaiheessa vauhdin sellaiseksi, ettei emäntä ehtinytkään tehdä sitä ohjausta mitä oli suunnitellut... myöhästyi.  Rimat oli tällä kertaa Ilolla vain 50 cm:ssä ja kyllä huomasi, että vauhti vain lisi entisestään.

Nämä pari ratatreeniä riittivätkin emännälle (vaikka Ilo olisi varmaan enemmänkin halunnut mennä), joten muutaman kerran yksittäisenä esteenä vielä puomin kontakteja edestakaisin ja sitten jäähdyttelylenkille... Treenit olivat hyvät!

Eka treenirata (meni suunnilleen näin):

ja toinen rata suunnilleen näin: