Kun sitä vain kertaalleen tai kaksi käy katsomassa radan läpi ilman kunnollista ajatusta, niin eihän se jää päähän, jotta voisi radalla olleet kyltit laittaa itselleen tähän blogiin muistiin... Jotain sentään kylteistä muistaa... Eli tässä vain osa tehtävistä, jotain uutta, jotain vanhaa.

Untitled.jpg

Ja huomioita treeneistä:
270 käännös vasempaan Onnistui nyt pienellä käännöksellä! Gami on alkanut käyttämään takaosaansa paremmin. Pieni kaarros onnistuu ilman, että napsahtaa istumaan. Laatikon päällä pyöriminen on tuottanut tulosta.
Istumisesta juosten ei nyt ihan ravilla onnistunut, vaan loikkimalla! Mutta tuli kuitenkin se tahdin vaihdos. Emäntä vain sanoi, että "mennään" ja sitten sitä loikittiin eteenpäin...
Koira eteen + peruuttamiset. Voisi jatkossa muistaa, että suorituksen jälkeen koiruus saa mennä takaisin sivulle miten ohjaaja itse haluaa. Joko takaa kiertäen tai suoraan sivulle, mutta heti pitää jatkaa matkaa. Tämä piti kouluttajalta varmistaa, koska eipä aikaisemmin ole tullut mieleen, että mites se jatko menikään...?

Emäntä sekoili kylttien suorituspaikkojen suhteen. Jatkossa pitäisi muistaa, että jos on kääntyvä kyltti, se tehdään kyltin edessä! esim. vasen täyskäännös... Osa kylteistä tuli tehtyä vahingossa oikeassa kohdin, mutta juurikin tuon mainitun kyltin kohdalla piti asiaa harjoitella muutamaan otteeseen.

Noh, nyt tuli sitten ostettua (kun vihdoinkin muisti) kirjanen "Rally-toko -harrastajan opas", josta löytyy säännöt ja kilpailuohjeet käytännössä. Olisi ollut aiheellista ostaa jo heti ensimmäillä kerralla, mutta kun... Ei vain muistanut aikaisemmilla kerroilla käydä rahaa nostamassa. Parempi myöhään kuin ei ollenkaan!