Lauantaina olisi ollut sekä Gamin, että Nokin treenit, mutta Gami luovutti paikkansa Ilolle. Aamusella emäntä otti ja heitteli lumipalloja vähän aikaa ja sen jälkeen huomasi Gamin taas kulkevan vähän epäpuhtaasti, joten treenit jätettiin suosiolla väliin.

Jokers-treenejä oli Harri vetämässä pitkästä aikaa  (okei, normaalisti hän on aina maanantain treeneissä ollut vetämässä, mutta kun me ei nyt olla käyty niissäkään pitkään aikaan... ). Ilo vaikutti olevan aivan onnessaan treeneihin päästyään, haukkua louskutti minkä ehti odotteluajalla! Itse treeni oli vähän nihkeän oloista. Tuntui ettei koiruus oikein kulje normaaliin tapaan -enemmänkin on joskus vauhtia ollut, vaikka treenit hyvin menivätkin. Liekö vähän jäykkyyttä heikäläisellä riiuureissun jäljiltä? Emännällä on nyt vain päänuppi sen verran sekaisin kaikista radoista, ettei pysty tähän piirtämään lauantain jokers-rataa täysin oikein... Kun ei varmuudella enää muista, että miten se kokonaisuudessaan meni?  Se vain on tiedossa, että jossain on yksi ylimääräinen este tullut mukaan, koska radalla oikeasti oli vain 20 estettä...

 

Puolentoista tunnin odottelu ennen Nokin treenien alkua, joten hyvää aikaa oli koiruudet lenkittää. Ja syödä eväitä.  Nokin treenejä tuli Maarika vetämään ja treeniksi valikoitui pätkä Jokers-rataa.

Rengasta oli pitkästä aikaa, joten se tuotti ongelmia. Kertailtiin sitä pari kertaa heti alussa ja sen jälkeen yhdistettiin rataan. Lopulta kuitenkin katsoimme parhaimmaksi aloittaa ratatreeni vasta renkaalta, koska jos hypyn kautta otti, sujahti Noks oikein nohevasti renkaan ja kehikon välistä...  Suoraan renkaalta aloitettuna, suoritti sen oikein. Lisäksi Maarika targetin kanssa oli varsin kova vetonaula, joten välillä putkelle (3) mentäessä, Noks ohjautui Maarikaa kohden, kun hän nron 5 takana valmiina palkkaamassa. Jotenkin nyt näissä treeneissä tuntui, ettei Nokilla ollut ihan aivot matkassa... Jos ei pyrkinyt ennen aikojaan targetille, niin sitten pyrki katselemaan liikaa muita koiria esteen nro 7 jälkeen -kun olisi pitänyt kääntyä nrolle 8, tuppasi heikäläisellä se menemään ohi, kun tuijotti vain muita kehän laidalla olevia. (normaalisti muut ovat aidan toisella puolen näkymättömissä, nyt olivat radan puolelle kehän laidalla). Mutta, kun ne aivot ja keskittyminen olivat kunnossa, toimi hommakin varsin mallikkaasti.