... tosin nämä eivät liity toisiinsa.

Eilen lenkillä päätti Ilo jäädä Gamia odottamaan keskelle polkua, kun poitsu sai käydä tarpeillaan pusikossa ilman hihnaa. Vauhdilla Gami sitten sieltä ampaisikin pois ja samalla vauhdilla jatkoi polkua pitkin emäntää kohden. Tuli sitten törmäys naperon kanssa, kun kapealla polulla rynnisti Ilon ohi. Aivan mieletön huuto Ilolta sen jälkeen!

Emäntä siinä sitten tutkimaan naperoa ja etsimään kipeätä kohtaa / reikää nahassa tms, mutta missään ei näkynyt mitään. Vähän toista silmää siristeli, mutta silmässäkään ei näkynyt mitään... Illalla harjauksen yhteydessä se sitten paljastui: silmän yläpuolelta noin 1 x 2 cm alueelta oli lähtenyt karvat nahkoja myöten pois! Ilmeisesti Gamin kulmahammas oli ohimennessään kolahtanut siihen varsin kiitettävästi ja raappaissut karvat matkaansa. Rikki ei kuitenkaan iho ollut menny, vain karvat täysin poissa... Ei ihme, että naperoon sattui! Onneksi ei kuitenkaan paria senttiä alemmaksi ollut hammas osunut, silloin olisi silmä ollut vain muisto vain... :-(

Vähän myöhemmin oli Gamin vuoro lähteä eläinlääkärille jalkaansa näyttämään. Lääkekuurin jälkeen edelleen seisoessaan pistää jalkansa hivenen sivulle, eikä laita täyttä painoa sille. Tosin ei enää nostele, kuten aikaisemmin teki. Liikkeessä ei kyllä huomaa maallikon silmin mitään. Eläinlääkäri tutki ja taivutteli jalkaa. Ei tuo ukko turhasta valita, mutta kun kunnolla taivutti lonkkaa taaksepäin, niin sitten pääsi jo pieni itku pojalta. Toisen takajalan sai aivan yhtä reippaasti taivuttaa, niin silloin ei mitään kuulunut. Takajalassa siis lonkkanivel hivenen kipeänä... Lääkekuuri ei jatku (loppui jo viikko sitten) Ruokavalioon matkaan ravintolisää, joka vaikuttaa niveliin sekä edelleen hihnalenkit jatkuvat. Katsellaan tästä taas eteenpäin ja jos ei ala rauhoittumaan, niin sitten tulee hoidoksi pistokset. Toivottavasti niitä ei tarvita!