Emäntä on niin onnellinen, kun pystyi tänään juoksemaan hivenen vajaa 2 kilsaa ilman kintun kipeytymistä! Ja yhteen putkeen, ilman taukoja ;-) Tuossa vaiheessa tuli tauon paikka, jolloin jatkettiinkin Gamin kanssa kotia kohti jäähdyttelyn merkeissä. Napero kotoa matkaan ja metsän vielä lenkille... Ihana, jos tuo kinttu nyt antaisi myöten kunnolla juosta! Tosin kunto on mitä on, hyvin on hävinnyt... *huoks*

Ja voi että Gami nautti tuosta juoksemisesta! Tosin emäntä ei nyt tiedä, että nauttiiko Gami varsinaisesti siitä juoksemista, vai vain siitä, että pääsee yksin emännän kanssa lenkille? Tai mistäs sen tietää, jos vaikka molemmat asiat vaikuttaisivat siihen, että Gamin naama loistaa kuin Naantalin aurinko? On se niin onnellinen sen lenkin jälkeen ettei uskoa saata =D

Ilo onkin nyt lääkekuurilla silmänsä takia, kun siinä on hivenen tulehdusta. Vettä valuttaa ja siristelee varsin paljon, joten näyttää varsin inhottavalle... Vielä on noin puolet lääkekuurista jäljellä, joten toivoa sopii, että kuuri auttaa! Tietty ulkona oleva pöly ja viima sitten avittavat lisää, että silmä alkaa vuotamaan.

Pentukurssilla käväisimme eilen, jossa kertasimme edellisviikon asioita ja uutena oli hivenen johtajuutta. Katseltiin kuinka koirat uskoivat meidän omaa murahdustamme, kun kielsimme koiriamme pelkällä murahduksella menemästä herkkupalalautaselle (nakkeja lautasella). Hyvin Ilo tuon kyllä uskoi.

Seuraavaksi laitoimme nakin palan lautaselle: ensin kielsimme siihen menemästä ja sitten annoimme luvan. Yhdessä vaiheessa llolla kävi kiusaus liian suureksi ja nakki napsahti parempiin suihin ilman lupaa :-p Muutoin onnistui tämäkin harjoitus.

Sitten tulikin varsinainen koetinkivi! Lautasrivistö herkkuja pullollaa! Rivistön vierestä piti kulkea ohi alkuun pentu ulkopuolella kauempana lautasista (emäntä/isäntä välissä). Sai komentaa ja ottaa kontaktia. Tässä vaiheessa Ilo oli alkuun menossa omalla reippaalla tahdillaan eteenpäin kohti lautasia, mutta yksi kielto ja sitten käveltiinkin muut lautaset ohi tyyliin "eipä voisi vähempää kiinnostaa" :-p Hommaa vaikeutettiin: pentujen pitikin kulkea lautasten puolella! Jep, jep... Kiusaus oli hurjan suuri Ilolla. Onnistuttiin kuitenkin räpeltämään lautasrivistön ohi, mutta kyllä napero yritti vähän väliä sinne mennä maistelemaan. Ei hyödyttänyt kiellot, eikä edes lelu.

Saldona tältä kurssilta oli vielä yksi talteenotettu hammas! Emännän syliin oli leikin tiimellyksessä jäänyt Ilolta välihammas, joka on nyt tiiviisti tallessa.

Kakara täytti eilen tasan 5 kk, joten yksi kuva sen kunniaksi:

1240427546_img-d41d8cd98f00b204e9800998e