JEP! Pitkästä aikaa kisoissa!   Gamin kanssa kisataukoa noin 5 kk ja Ilon kanssa 3,5 kk... Gamilla lisäksi totaalista treenitaukoa pari kuukautta.

Mutta kivaa oli pitkästä aikaa päästä kisoihin! Kisat olivat Jyväskylässä ja tarjolla kaksi agirataa molemmille koiruuksille. Tuloksilla ei todellakaan juhlittu, mutta emäntä oli kyllä varsin tyytyväinen varsinkin Gamiin. Tuomarina oli Elina Hannikainen.

Ensimmäisellä radalla Ilo ei ollutkaan niin irtoava ja itsenäinen kuin mitä viimeksi treeneissä oli. Väärän ohjausvalinnan vuoksi tuli kielto pujottelulle sekä suht perään putkelta pyörähti pois, joten sinne myös kielto. Ja molempien korjailujen vuoksi yliaikaa nasahti reilusti, joten lopputuloksena 23,18vp   Noh, Ilon radan aikana tuli kokeiltua, että miten ei tule koiraa ohjata kyseisellä radalla, joten toisella tapaa mentiin sitten Gamin kanssa ja tulokseksi tulikin ratavirheetön rata! Tosin vähän vielä Gamia jänskätti sekä puomille, että keinulla, joten yliaikaa tuli 5,34s. Mutta oikeasti varsin hieno rata Gamilta!   

Toisella radalla olikin sitten jo aivan eri meininki molempien koirien kanssa, joten hylätyt napsahti molemmille!  Ilon kanssa kohellettiin minkä ehdittiin ja lopulta hommattiin väärä rata... Gamin kanssa meni oikeasti todella hyvin! Vaikka hylätty tulikin, niin sitä ei kyllä vahingossakaan kerrottu Gamille   Väärä rata hommattiin heti todella reippaan (!) puomin jälkeen, kun Gami hyppäsi seuraavan esteen väärin päin. Vähän jännitti keinua, mutta muutoin Gamilla oli oikeasti todella vauhdikas rata ja varsinkin tuo puomi! VAU!   (video)

Kivaa oli! Tahtoo uusiksi!