Tämän vuoden ensimmäiset kisat, joten kisavuosi on nyt korkattu ja miten se korkattiin??? Hienosti!

Kisapaikkana Musti&Mirri Areena Kuopiossa, joten meille varsin tuttu paikka treenien merkeissä. Aikaisemmin ei vain emäntä ole siellä Nokin kanssa kisannut, kun Noks tuppasi olemaan varsin häiriöherkkä ja tuppasi katselemaan ohikulkevia ihmisiä ja koiria. Mutta nyt, kun pidemmän aikaa ollaan tuolla treenattu, ei Noks enää ota häiriötä, vaan keskittyy tekemiseen, joten eipä tarvinnut enää miettiä ilmoittaako koiruuden kisoihin vai ei?

Tuomarina kaikilla kolmella radalla oli Reetta Mäkelä. Uusi tuttavuus emännälle tai ei ainakaan muista aikaisemmin käyneensä ko henkilön radoilla, joten mielenkiinnolla odotti millaisia ratoja tulee olemaan. Ensimmäiselle radalle mentäessä Noks oli suht rauhallinen ja keskittyi hommaan. Ei turhaa räkytystä, eikä aivoja narikassa. Ilmeisesti emännän ohjauskin onnistui hyvin, koska tulos radalta oli puhdas nolla! Emäntä oli lievästi sanottuna tyytyväinen! Sijoituskin oli 3. , mutta jos jotain harmiteltavaa pitää etsiä, niin se, että SERT-A meni just nenän edestä seurakaverille... Mutta parempia (ja vähän nopeampia) olivat!

23.2.14_A-rata-normal.jpg

Seuraavat radat menivätkin sitten jo ns penkin alle... Molemmilta radoilta hylätyt. Nokilla nousi kierrokset eli haukkuminen alkoi ja samoin tein keskittyminen hävisi... Joten toisella radalla harjoiteltiin pujotteluun menoa useampaan otteeseen ja kun päästiin rataa jatkamaan eteenpäin, ei tunnettu enää mm. keinun kontaktia... Viimeisellä radallakin (hyppy) harjoiteltiin useampaan otteeseen pujottelulle menoa, joten hylätty napsahti jo siinä. Aina vain väärään väliin...

23.2.14_B-rata-normal.jpg

23.2.14_C-rata-normal.jpg

Mutta päivän siis kruunasi tuo Nokin aivan ensimmäinen puhdas nolla 3-luokassa! Mitään väliä noista hylätyistä.

On se huippu! <3