Tiedättekös mitä? Ei me taidettu päästäkään Nokin kanssa silmähuolista vielä eroon. Viikko sitten loppui kosteustippojen laitto (varsinainen lääke loppui jo aikoja sitten) ja silmä rähmii!!! On rähminyt koko viikon. Useampaan kertaan päivässä siitä saa pyyhkäistä rähmää pois... Tänään aamulla emäntä soitti el.lääkärille ja kyseli mitäs nyt? Ei sen todellakaan enää pitäisi tässä vaiheessa rähmiä heidänkään mielestä. Liekö joku hankausreaktio tms silmässä? Ei tiedä, ei kyllä silmäänsä siristele yhtään, eikä mitään ylimääräistä siinä näy. Viikko sitten siinä oli tikin irtopätkä alaluomessa, mutta se ei silloin haitannut yhtään millään tavalla ja nyt se on hävinnyt jonnekin (itsestään sulavan tikin pätkä, joka kuulemma lähtee siinä vaiheessa liikenteeseen, kun solmukohta sulaa).

Nyt sitten emäntä laittaa kosteustippoja vielä viikon verran ja sitten soittelee el.lääkärille, jos sinä aikana ei muutosta ole tullut... Emäntä ei tykkää tästä yhtään, ei ollenkaan. Mutta onneksi itse normielämään tämä ei vaikuta millään tavalla, vain tipat tulee ylimääräisenä kuvioon mukaan.

*****

Lisäystä: Illemmalla ennen kosteustippojen laittoa emäntä puhdisti silmän rähmästä ja samalla käänsi alaluomen "ympäri", jotta näkisi paremmin onko siellä jotain? Ja kappas vain!!! Siellähän oli itsestään sulavan tikin jämä puskemassa alaluomen sisäpinnalta. Päällepäin tuota ei näy, koska on sen verran syvällä. Eikä onneksi näytä, että verkkokalvoon osuisi ts hankaisi sitä. Jospa se nyt itsestään sieltä nyt noiden kosteustippojen myötä lähtisi pois, jottei sitä tarvitse alkaa sieltä varta vasten poistamaan... Onneksi tuo ei tosiaan tunnu Nokia itseään haittaavan, pyyhkii vain ohimennen silmänsä johonkin sopivaan kohteeseen (esim. emännän housun lahje tms), jollei emäntä ole ehtinyt silmää rähmästä puhdistamaan.