Vihdoin ja viimein pääsi emäntä koiruuksien kanssa taas treenaamaan! Kahden viikon tauko.... Hulluksihan tuosta jo tulee!   Elokuun alusta emäntä koiruuksineen siirtyi aikaisempaan ryhmään treenaamaan, jotta ehtisi vähän aikaisemmin nukkumaan, eikä vasta puolen yön aikaan ja nyt vasta ehti/pääsi matkaan mukaan. Muutoinhan ei ryhmää oltaisi vaihdettu, mutta kiitos kuuluu nyt kukonlaulun aikaan oleville herätyksille...  Ryhmä on jatkossa Jokers/Stars ja tarkoitus on kyllä jatkaa noita Stars-treenejä, mutta tällä kertaa mentiin Jokers-rata läpi, kun edellispäivä meni kisoissa. Edes vähän helpotusta koirille.

Varsinaisten kouluttajien tuuraajana toimikin nyt Jari ja hyvät treenit kieltämättä veti  Ja Jokers-rata oli näköjään suht haasteellinen varsinkin Ilon kanssa, kakara kun tuppasi olemaan varsin irtoavalla tuulella   Ei tarvinnut kuin vähän käden heilahtaa väärään suuntaan käännöksessä, niin sinne meni!   Varsinkin pujottelun jälkeen tuppasi väärä putki olemaan aivan liian houkutteleva. Siinäpä sitten emäntä sai tosissaan olla tarkkana käsiensä kanssa, jottei toinen sinkoile sinne ja tänne... Eipä ollut edellispäivän kisaväsymyksestä tietoakaan!   Ja se mikä kävi Ilolle ohjauksessa, ei käynyt Gamille putkien kohdalla, vaikka muutoin saikin samalla tapaa ohjata... Eli edes jotain eroavaisuuksia koiruuksista löytyy. Puomin kontaktia otettiin radan yhteydessä niin, että Emilia (kiitos!) juoksi palkan paikalleen (ts. juoksi rinnalla ja heitti sen palkan), Gamin kohdalla pääsi Jari kumartelemaan lihapullia asettelemaan puomin alastuloon

Gamin kohdalla emäntä kuvitteli, että uketsu ei liiku minnekään, kun ei kisoissakaan liikkunut. Mutta yllätys, yllätys! Uketsulla oli vauhtia ja menohaluja todella kivasti! Aivan eri tavalla kuin kisoissa!  

(ratapiirros tulossa myöhemmin)