Emäntä lomailee, joten sen mukaisesti on sitten jääneet blogipäivityksetkin, kun ei ole viitsinyt erikseen konetta aukaista (nettiin yleensä menee kännykän kautta... ).

Mutta tähän nyt ainakin agikisojen kuulumiset, loput tulevat taas myöhemmin, kun aika antaa myöten...
Su 7.8. käytiin Jyväskylässä kisoissa kahden radan verran. Emäntä sotki ilmoittautumisen kanssa varsin kiitettävästi, mutta onneksi jyväskyläläiset ovat todella ystävällisiä ja valmiita muuttamaan kisaajan toiveen mukaan ilmoittautumisia. Joten tällä kertaa oli meillä siis vain kaksi kisaa ja emännän sekoiluista johtuen, on jo yksi valmiiksi maksettu kisa syyskuulle...
Kisoissa tuomarina oli Timo Teileri ja oli kaksi agilityrataa. Voisi sanoa, että varsin oli mielenkiintoiset radat siinä suhteessa, että ensimmäillä radalla vain neljä (4) sai tuloksen 21stä koirakosta! Ja toisella radallakin vain kuusi (6), joten voitte uskoa, että emäntä oli kyllä tyytyväinen, että oli näiden tulosten saaneiden joukossa.
Ensimmäisellä radalla kepit olivat taas meidän murheen kryyni, ei taas onnistunut sisäänmeno, kun ensimmäinen keppi oli keltainen ja toinen vasta punainen, joten tästä 5vp. Puomin kontaktin kyllä otti hienosti! Tulos oli siis 5 vp, sijoitus 4/21 ja Nokin etenemä 3,88m/s, mutta tosiaan kepeillä meni aikaa...

7.8.2016+agi+1+Noks.mp4?img=thumb280nocr

Toisella radalla napsahti sitten taas puomin kontaktilta virhe. mutta eipä tuo keinukaan kyllä mitään kaunista katseltavaa ole... Eli tulos 5vp, sij. 5/21 ja Nokin etenemä 4,24m/s.

7.8.2016+agi+2+Noks.mp4?img=thumb280nocr

Nyt kyllä täytyy sanoa, että Nokin kasvanut vauhti on nykyään herättänyt ihmetystä ja hämmennystä! Juurikin viimeksi täällä Jyväskylän kisossa, kun siellä eivät ole nyt vähään aikaan Nokia nähneet. Myös Nokin kyky tehdä tiukkoja, hallittuja kääntymisiä herättää huomiota. Pidemmäksi aikaa jäi emäntä suustaan kiinni jyväskyläläisten kanssa juttelemaan ja kuulemaan kehuja koirastaan.  Mutta ei siihen voi muuta sanoa, kuin että "dobo". Mitään ei olla todellakaan lenkkeilyssä muutettu, mutta dobo on kuulunut valikoimiin jo vuoden(?) ajan ja sen kyllä koirasta huomaa! Kropan hallinta on tullut todella hyväksi, kroppa on lihaksikas ja sen myötä on vauhti kasvanut.

Kisojen jälkeen tehtiin pitkä lenkki Killerin pururadoilla ja sitten olikin hyvä ajella hissukseen kotia, kun ei ollut kiire minnekään. Lomalaisella.