Ensin katsaus vuoden 2008 asettamiini tavoitteisiin, kävikö niiden kanssa ollenkaan niin kuin olin ajatellut...??  (Tavoitteet kopsattu muualta)

" Gamin kanssa tavoitteena olisi:

* tokossa VOI-luokassa kisaaminen
* AGIssa pyrkiä löytämään lisää vauhtia ja suoritusvarmuutta. Ja tietty pyrkiä pitämään tekemisen ilo, into ja motivaatio kohdillaan.
* Luonnetestikin olisi tarkoitus käydä
* ja jos sitten onnistuisi se CaniCross-kisakin... ?

Jos muutoin vain pyrkisi viettämään laatuaikaa koiruuden kanssa kaiken kivan merkeissä... leikkien, riehuen ja toisistamme huolta pitäen
 "

 

Ja jep...
* VOI-luokkaan tokossa emme eksyneet, emme edes lähellekään ;-)
* Agilityn suhteen onnistuimme hivenen paremmin, varsinkin sen jälkeen, kun koiruuden selkää ja lantiota saatiin kuntoon. Ja omaa asennoitumistani itse suorituksiin. Tuloksia alkoi tulemaan varsinkin loppuvuodesta.
* Luonnetesti saatiin aikaiseksi!

* CaniCross-kisaan emme osallistuneet, vaikka muutoin loppuvuodesta sitä enemmän harrastettiinkin.

Eli summa summarum: Tavoitteemme jäivät aikas pahasti siitä, mitä oli suunniteltu... Tosin tästä "Jos muutoin vain pyrkisi viettämään laatuaikaa koiruuden kanssa kaiken kivan merkeissä... leikkien, riehuen ja toisistamme huolta pitäen"  pidimme kyllä varsin tiukasti kiinni kaikin tavoin. Ja pidämme edelleen.

Mitä tämä uusi vuosi 2009 tuo meille tullessaan?

Tavoitteita, joita voisi asetella vuoden mittaan Gamin kanssa tapahtuvaksi, kannustukseksi yrittämään entistä kovemmin ja pääsemään tavoitteisiinsa.

  • tokossa VOI-luokka tullaan korkkaamaan, se on varma. Ajankohta vain ei ole, mutta vuonna 2009 kuitenkin ;-)
  • Jos tokon rotumestaruudet sattuisivat tänä vuonna sopivaan saumaan ja paikkaan, voisimme siellä pyörähtää kehässä... ?
  • Agilityssä pyrimme edelleen pitämään jo hivenen saamaamme intoa ja motivaatiota yllä ja vielä parantamaan sitä. Toivomme löytävämme vielä lisää vauhtia töppösiin sekä koiruudelle, että emännälle. Tavoite kuitenkin kaikesta huolimatta on se, että "Agility on kivaa!", kuten sen kuuluisikin aina olla vastoinkäymisistä huolimatta...
  • Myös agin rotumestaruuksiin olisi tarkoitus osallistua, jos ne sattuisivat sopivaan saumaan ja sopivan matkan päähän.
  • CaniCross-kisaan emme edes lupaudu, mutta jatkamme kuitenkin juoksemista omaksi iloksemme ja kuntomme hyväksi.
  • Jos (huom."jos") sattuisi olemaan sopivaa saumaa, sopivaa handleria ja tietty rahaa siinä sivussa, voisi Gamia harkita käyttävänsä ulkomailla näyttelyssä, jotta toivottavasti saisi sen puuttuvan Cacibin KANS MVA:ta varten...
  • Rokotusten yhteydessä silmätarkki. Se on päätetty.
  • Edelleen tarkoitus viettää laatuaikaa kaiken kivan merkeissä, nauttia yhdessäolostamme, pitäen toisistamme huolta, lenkkeillä metsän siimeksissä. Nauttia yleensä vain elämästä! Tarvitseeko sitä oikeastaan muuta?

Jos jotain muuta vielä Gamin tavoitteiden suhteen tulee mieleen jossain vaiheessa, lisäilen niitä jälkikäteen.