Eilen käväisimme taas Paasisalossa juoksemassa lenkkiä sekkarin kanssa. Matka ei nyt taittunut nopeammin, joten uutta enaria ei tullut :-p Positiivista lenkissä kuitenkin oli se, että koko matka juostiin ilman pysähtelyjä eli ilmeisesti emäntä sitten onnistui löytämään sellaisen juoksurytmin, että kunto kestää koko lenkin ajan. Gamilla nyt olisi kyllä ollut vauhtia enemmänkin... Perinteisesti jatkettiin lisälenkille ja sen päälle vielä extraa, matkaa kertyi reilu 4 kilsaa. Fiilis oli taas lenkin jälkeen aivan mahtava ja enemmänkin olisi voinut juosta, mutta sopiva tie "loppui kesken" ts. metsään mentiin pimeille poluille, kun hiekkatiet päättyivät.

Illemmalla treenattiin vain tunnaria ja kaukoja. Tunnari aloitettiin taas ihan alusta ts. yhdellä hajustetulla kapulalla. Jatketaan nyt tästä ihan rauhassa, jottei hallaa tehdä tulevaisuutta ajatellen.

Kaukot tehtiin useampana eri toistoina sarjoissa: m-i-m-i -> i-s-i-s-i -> i-m-i-m -> m-s-m-s-m-s eli varsin pitkästi ja kaikki peräjälkeen. Gami oli aivan täpinöissään ja siirtymiset onnistuivat kyllä tällä kertaa paremmin kuin hyvin! :-D