Kakaran kanssa oli keskiviikkona Training-treenit ACE:lla. Voi mahdoton, että oli aivan mahtavaa!  Emäntä oli treenien jälkeen vielä niin täpinöissään onnistuneista treeneistä, että eihän siitä nukkumisesta sitten meinannut tulla myöhemmin yhtään mitään...

Radalla oli suht paljon takaakiertoja ja irtaantumista, mutta ne meni oikein hienosti! Kakara oli täysillä hommassa mukana! Ensimmäisellä kierroksella palkkailtiin kesken matkan joko lelulla tai lihapullalla (lihapullat veivät oikeasti voiton... ) ja kontakteilla oli targetit. Toisella kierroksella rata mentiin alusta loppuun kisanomaisesti, tosin targetit edelleen kontakteilla, mutta kakara oli aivan huippuhyvä!!! Hitsi, kun tuolleen toimisi kisoissakin!  Hyvin irtosi takaakierroille, kesti vedätystä ja irtosi itsenäisesti putkiin. Ja vauhtiakin oli! (ratapiirroksesta mustat numerot)

Odotteluaikana ehti hyvin kertailemaan targetin kanssa pujottelua molemmin puolin sekä A-estettä. Pujottelua mentiin välillä joko vedättämällä tai sitten kakara joutui sen yksin suorittamaan emännän jäädessä jälkeen. Ja vauhti oli semmoinen, että pujottelu vain keikkui puolelta toiselle! (kakaralla kiire targetille lihapullien luokse)

Näitä hyvin onnistuneita treenejä lisää, kiitos!