Perjantaina 11pvä pääsi Noks osteopaatin (Johanna) käsittelyyn, kun hän oli taas Kurkimäessä koiria hoitamassa. Kun Johanna kyseli, että onko ollut jotain ongelmia, niin eihän emäntä väsyneillä aivoillaan muistanut yhtään mitään... Mutta jälkeen päin tajusi, että Nokshan liukastui yksissä treeneissä niin, että takajalat lipsahtivat oikealle ja tosiaan, että parit viimeiset kerrat on tuntunut vähän väsähtäneeltä. Tosin alla on myös paljon umpihankea, kun pariin viikkoon ei metsässä ole ollut kunnollisia polkuja.

Noks asettui varsin hienosti taas hoidettavaksi ja nukkuikin välillä varsin sikeästi, vain kipukohtien kohdalle tultaessa heräsi ja katseli, että mitäs hommaat? Ja olihan siellä oikeasti vaikka vallan mitä!
"Rintarangan ja lannerangan ylimenoalueen ja lannerangan kahden ylimmän nikaman alueella liikerajoitusta sekä oikean SI-nivelen liikerajoitus."  Joten onko ihme, jos vähän on vaikuttanut tekemisiin??? Nyt onneksi koiruus taas kunnossa, pakollista lepoa pari päivää eli viikonloppu ja tulevan keskiviikon treenit jätetään suosiolla väliin. Saa nyt palautua rauhassa käsittelystä.

Ja jotta täysin upeasti ei olisi tämä käyntikerta mennyt, niin pitihän sitä sitten vähän säikytellä Johanna... Ei oikeasti olisi tarvinnut, mutta nyt vain kävi niin. Emäntä oli ottanut Gami mukaan seurakaveriksi ja oltiin juuri lähdössä oven luona. Siinä sitten vielä juteltiin Gamin selästä ja kuinka siihen voisi laittaa esim. kauratyynyn helpottamaan selän jäykkyyttä, kun Gami kävi yhtäkkiä Nokin päälle! Ei ollut emäntä tajunnut, että Noks oli tullut siihen viereen ja ilmeisesti emännän käteen unohtunut makupala oli Gami mielestä rähinän arvoinen. Suht nopeasti tuli kyllä erotettua koirat toisistaan, kun sai hyvin otettua Gami valjaista kiinni ja nostettua kauemmaksi ja Noks rauhoittui, kun emäntä karjaisi ja kevyesti jalalla piti koiruuden poissa Gamin luota. Nokille tuli vain pieni pintanaarmu poskeen, muutoin ei kummallekaan mitään muuta, ei ainakaan löytynyt. Emäntä sitten myöhemmin mietti, että jos Nokille olisi tullut enemmänkin naarmuja, olisi Noks tullut emännälle asiasta rollimaan. Koska sen se oikeasti tekee, jos johonkin kohti on kolahtanut kipeämmin.