Oltiin taas vaihteeksi kisoissa, Jyväskylässä 17 pvä. Tuomarina oli Reetta Pirttikoski. Emäntä oli kaukaa viisas ja ymmärsi ilmoittautua vain kolmella radalle, vaikka olisi ollut tarjolla neljä rataa. Mutta kun katsoi suunniteltua luokkajärjestystä, päätti emäntä, että ensimmäiseen kisaan ei osallistuta. Kuitenkin alkaa niin aikaisin... Ja parempi niin. Nytkin emännän ja Nokin kisaurakka alkoi jo klo 9, vaikka ensimmäiselle radalle ei edes menty!

Päivä aloitettiin agilityradalla (yhdeltäkään päivän radalta ei ole videota, toim.huom.) ja muutoinhan rata meni ihan hyvin, mutta ne p**keleen kontaktit! Radalla olivat vain puomi ja keinu ja molemmilta Noks loikkasi varsin reippaasti pois! Ei kiva, ei yhtään... Noks liikkui hyvin ja yhteistyö kyllä toimi, mutta se ei vain osu niille kontakteille... Tiedä sitten miksi myös keinun loikkasi, vaikka normaalisti ei siinä ole ollut ongelmaa -ainakaan kovin paljoa verrattuna puomiin... Tällä radalla emäntä joutui lennosta vaihtamaan ohjaussuunnitelmaa, kun totesikin ettei yksinkertaisesti ehdi tekemään persjättöä heti putken (nro 11) jälkeen, joten hypylle vietäessä persjättö oli muuttunut poispäinkäännöksi... Ja kaipa emäntä siinä vähän salaa risti sormensa ja vähän henkeään pidätti, jotta homma onnistuisi. Ja se onnistui! Se oli oikeasti niin täydellinen ohjaus juuri tuohon kohtaan, että yhtään paremmasta ei olisi ollut enää väliä. Tulos siis tältä radalta 10vp, sij. 13/50, etenemä 4,15m/s.
JKL%20B.jpg

Toisella agilityradalla keinun kontakti osui nyt kohdilleen, tosin emäntä kävi tätä muistuttelemassa Nokin mieliin ensimmäisen radan jälkeen pienellä (matalalla) keinulla, joka oli "piilotettu" hallin seinän viereen muurin palikoiden taakse. Harmillisesti puomia ei nyt ollutkaan (taas) lämmittelyesteiden joukossa, joten sitä ei päässyt kertaamaan... Ja eihän sitä tietty taaskaan tällä varsinaisella kisaradalla otettu, vaan alastulo loikkastiin. Muutoin rata meni puhtaasti eli tulos oli 5vp. sij. 18/50, etenemä 3,96m/s.

JKL%20A.jpg

Viimeinen rata olikin sitten jo hyppyrata ja todistettavastihan siellä ei ole kontaktiesteitä. Ja jos homma onnistuu, niin virheitä ei (yleensä) ole tullut, kuten ei tullut nytkään... Joten tulos 0vp, sij. 18/50, etenemä 4,16m/s. Tällä radalla tuntui, että Noks keskittyi hyvin, koska se ei räksyttänyt. Tai sitten emäntä ei sitä räksytystä vain huomannut eli ei ollut sitä normaalia kovaäänistä, kimeää räksytystä. Oli kuulemma hiljempaa kuin aikaisemmilla radoilla. Joten ohjaus oli emännänkin suunnalta varsin hiljaista, pahemmin ei tarvinnut esteiden nimiä huudella tms, vaan riitti pelkkä ohjaus ja koiruus irtosi ja toimi todella hyvin! Pitää olla tyytyväinen. Todellakin!

JKL%20C.jpg