Heti Jyväskylän kisojen jälkeen olikin meillä Pohjois-Savon agilityn yksilöpiirinmestaruuskisat ja ihan kiva, että ne olivat Kuopiossa. Ei tarvinnut nyt tällä kertaa lähteä kauemmaksi ajelemaan.
Kisat alkoivat ensin "normaalilla" agiradalla, jonka jälkeen oli PiirM-kisan agirata ja sitten hyppyrata. Ja piirinmestaruushan ratkeaa kahden radan yhteistuloksella (eli agi ja hyppy).

Tuomarina kisoissa oli Anne Viitanen kaikilla radoilla.
Ensimmäisellä radalla Noks otti puomin alastulon todella kauniisti! Tosin emäntä ehti siinä hyvin ottamaan vastaan. Vedätti kädellä loppuun asti ennen kääntämistä putkeen.
27.11.2016%20agi_1%20Noks.mp4?img=thumb2
Tulos tältä radalta 0vp ja sitä myöten saatiin SM-nollat kasaan!!! Eli tätä yhtä ainokaista nollaan vain uupui. Etenemä oli 4,02m/s ja sijoitus 6/41. Hyvin malttoi Noks nyt odottaa lähdössä ja toimi muutoinkin kivasti, taisi edellispäivän kisat rauhoittaa koiruuden mieltä.

Seuraava rata oli sitten siis piirinmestaruuskisan agilityrata ja muutoin ihan hyvä, mutta se pirun puomin kontakti!!! Oli juuri ihan hilkulla, että olisiko osunut... Muutoin ei radalla virheitä ja ihan suht sujuvaa rataa muutoinkin, vaikka keppien alussa vähän haparointia. Vähän. Joten tulos siis 5vp. sij. 18/43 ja etenemä 4,26m/s.
27.11.2016%20agi_2%20Noks.mp4?img=thumb2

Viimeinen rata oli sitten se piirinmestaruuskisan hyppyrata. Tällä radalla ei virheitä, joten tulos 0vp., sij. 5/41 ja etenemä 4,07m/s. (ensimmäinen hyppy jäi videolta uupumaan, putki oli nro 2)
27.11.2016%20HR%20Noks.mp4?img=thumb280n

Piirinmestaruuskisassa kävikin sitten niin, että ensimmäistä kertaa me yleensäkin saatiin tulos!!! Ja se yhteistulos 5vp. oikeutti sijaan 5 (maksikoirakoita oli 32). Pitää olla tyytyväinen, vaikka kieltämättä vähän harmittaa tuo kontaktivirhe. Mutta tulos kuitenkin!!! Ensimmäistä kertaa...