Emännällä oli päivä varsinainen "pännimis"päivä, joten sitä lähdettiin sitten purkamaan juoksemisen merkeissä. Emäntä liukeni töistä tuntia aikaisemmin, joten valoisan aikaan suunnattiin taas vaihteeksi kohti Paasisaloa. Matkaan lähti nyt korvalappustereot, jotta tosiaan omissa maailmoissaan emäntä mennä viipotti pururadalla.

Ilmeisesti sen verran oli purettavaa, että ensimmäisen 3 kilsan lenkin jälkeen emäntä käskytti Gamin vielä uudestaan samalle lenkille. Gami oli "hivenen" ihmeissään, että onko emäntä aivan tosissaan? :-O Mutta niin sitä vain sinne mentiin... Ensimmäisellä kierroksella ei pysähdyksiä tullut ollenkaan, mutta toisella kierroksella matkaa taitettuamme yhteensä 4,5 kilsaa, pidettiin pikainen Gamin kintun nostamis- / emännän nenän niisto-/ hengenvetotauko ja matka jatkui lenkin loppuun asti ja taas hivenen pidemmälle. VAU! Siis ynnättynä kaikkinensa juostiin reilu 6 kilsaa =D Pänniminen on näköjään hyväksi ;-) Positiivista lenkissä oli se, että emännän kunto kesti, Gamin vielä paremmin :-) Tosin emännän hevosen alle jäänyt polvi alkoi vihoittelemaan viimeisellä kilometrillä, kuten myös jostain syystä toinen lonkka... Urheilija ei tervettä päivää näe ;-)

Metsän kautta pidemmän kaavan mukaan kotiin ja saunaan... Näköjään sen verran vilu ehti emäntään juoksulenkin jälkeen kylmä tarttumaan, että tunti tuli sitten saunassa lämmiteltyä :-p Illemmalla oli tarkoitus tottistella, mutta Gami veteli autuaasti sikeitä sängyllä ja emäntä huomasi juuttuneensa loppuillaksi seuran kotisivuja päivittämään. Joten se sitten jäi tällä kertaa -taas. *huoks*