Noks ja Ilo pistivät taas bileet pystyyn takapihalla:

Noh, itku pitkästä ilosta ja nyt Noks potee krapulaa   Tosin syynä tähän on persuuksiin saatu piikki rauhoittavan muodossa, kun edessä oli viralliset terveystarkastukset: polvet, kyynärät ja lonkat.  Kyynärien ja lonkkien tuloksia odotellaan Kennelliitosta saapuviksi, mutta polvet selvisivät heti: 1/0.

Eli suomennettuna oikea polvi (0) on terve, mutta vasen polvi (1) on lähes normaali: "1.aste- Polvinivel on lähes normaali. Polvilumpiota voidaan liikutella helpommin, kun normaalisti ja patella saadaan luksoitumaan mikäli polvea samalla ojennetaan. Patella saattaa luksoitua ajoittain, mutta se palautuu itsestään paikoilleen. Polvilumpion suoran siteen kiinnityskohta saattaa olla lievästi kiertynyt. 
************
Käytännössä ykkösasteen patellan sijoiltaanmeno ei oirele koiralla mitenkään, tai koira joskus ns. jättää askeleen väliin eli vetää jalkaansa ylos. Tämä aste ei yleensä koskaan vaadi koiralle polvileikkausta
."

Tämä tuskin, ainakaan toivottavasti, tulee Nokia haittaamaan. Ellei jonkun trauman takia sitten lähde paikoiltaan. Polvet kyllä tarkistetaan myöhemmin uudestaan. Pitkään eläinlääkäri (ell Martti Leinonen) molempia polvia tutki siinäkin vaiheessa, kun Noks oli jo taju kankaalla rauhoittavan muodossa. Normaalisti tuossa vaiheessa polvilumpio liikkuisi vielä enemmän, kuin koiran ollessa hereillä, mutta Nokilla ei kuulemma muutosta tapahtunut. Hereillä ollessa koira pystyy jännittämään kuitenkin sen verran lihaksiaan, että se pitää paremmin paikoillaan ja kun rauhoitus on päällä, on muutosta tullut enemmän, kun lihakset ovat rentona. Eläinlääkäri pähkäili siinä samalla tutkiessaan, että onko se kuitenkaan ykkönen, vain olisiko nolla, mutta päätyi lopulta ykköseen.  Eli emäntä ei siis ala panikoimaan - ainakaan vielä - tuon vasemman polven johdosta   (ja porokoiriltahan ei vaadittaisi edes polvien tutkimista, mutta... )