Nyt on emäntä ollut laiska (vaiko kiireinen?) blogin päivityksen suhteen...     Mitään ihmeitä ei kyllä ole tapahtunut sitten viime päivitysten, vain parit agitreenit ehdittiin käydä. Harmi vain, että pidemmän tauon jälkeen ei oikein enää tarkkaan muista, että mitäs sitä tulikaan tehtyä viikko sitten... ???

Reilu viikko sitten 6pvä lauantaina agitreeneihin mentyämme, siellä olikin rata valmiina valmennusten jäljiltä. Vähän oli emäntä muutoinkin jo miettinyt radan pätkää, mutta tuo osui ja upposi kyllä paremmin kuin hyvin, joten eikun sitä vain sitten molempien koirien kanssa menemään. Radalla tosin ei kontaktiesteitä ollut kuin puomi, mutta se ei nyt menoa haitannut. Kakara suoritti rataa kolmessa eri pätkässä. Ongelmakohdat kerrattiin, mutta muutoin varsin sujuvasti kakara harjoitteet suoritti. Ongelmana vaan taas jo tutuksi tullut emännän hitaus... Kuitenkin kakara pitää vielä suht loppuun asti esteelle viedä, joten jos vähänkin emäntä jää jälkeen, tulee siinä sitten ongelmia. Hyvin kyllä kakara välillä irtaantui hypyille, ja varsinkin sinne putkeen!  Varsin positiivinen yllätys todellakin oli emännälle tuo kakaran hyvä eteneminen. Lisäksi suoritus- ja estevarmuus kasvaa kerta kerralta lisää. Varsinaisen yllätyksen aiheutti pujottelun suorittaminen! Varsin vauhdikkaalta pätkältä oli pujottelulle meno suht huonosta kulmasta ja vieläpä väärältä puolen. Emäntä ehti hyvin matkaan ja kakara suoritti pujottelun upeasti!   Puomilla alussa oli pari Ilon omaa pyörähdystä, kun epävarmuus iski sinne mennessä, mutta se suoritetaan kuitenkin lopulta vauhdilla ja loppuun asti. Radalla ollut suora putki ja tiukka, hallittu käännös vasemmalle heti sen jälkeen =  huono yhdistelmä ts. emäntä ei mitenkään voinut ehtiä sinne kakaran ampuessa täysillä putkeen...   Muutoin kyllä tiukat käännökset, puolivalssit ja sylikäännökset onnistuivat kuin huomaamatta. Hyvin kyllä tuo kakara kyllä ääneenkin reagoi ts. pystyi kutsumalla kääntämään, mutta luonnollisestikin kaarrokset menivät silloin pitkiksi..

Gami oli näissä treeneissä aivan täpinöissään!  Rataa suoritettiin vauhdikkaasti ja varmasti kera ääniefektin. Eteneminen oli aivan mahtavaa, joten emäntä jäi jopa Gamillakin välillä jälkeen. Itse kauhupaikkamme eli puomi, suoritettiin myöskin todella vauhdikkaasti! Gaminkin kanssa ongelmaksi muodostui suora putki ja sen jälkeen tiukka käännös vasemmalle... pitkäksi aina tuppasi menemään ja sitä myöten hypyn väärälle puolen.

Kakaran kanssa tuli kertailtua treenien päätteeksi maassa olevaa keinua, tosin tätä treeniä tehtiin myös Gamin kanssa. Enää ei kakaralla ole epäröintiä keinun suhteen, vaan tuppaa jo itse sinne menemään. Liekö vaikutusta toisessa päässä olevalla namilla?  Muutaman kerran kentän ulkopuolella A-esteen kertausta ja pujottelua kujan kanssa.